Windows 10: Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor

Discus and support Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ismail şavklıyıldız, Jun 17, 2023.

1. Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor

windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin

:)

ismail şavklıyıldız, Jun 17, 2023
  2. LuizScruz Win User

ayarlar uygulaması açılmıyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Sevgili Kayra, Ayarlar uygulamasına erişmenize gerek yok;

Bütün bunlar başlat menüsünden yapılır;

Daha iyi anlamak için aşağıdaki bağlantıya bakın:
    https://www.makeuseof.com/windows-10-reset-sett...

Yasal Uyarı: Microsoft'a ait olmayan sitelere bağlantılar vardır. Sayfalar doğru ve güvenli bilgiler sağlıyor gibi görünüyor. Genellikle PUP'lar (Potansiyel Olarak İstenmeyen Mallar) olarak sınıflandırılan ürünlerin reklamını yapabilecek web sitelerindeki reklamlara dikkat edin. İndirmeye ve yüklemeye karar vermeden önce web sitelerinde reklamı yapılan herhangi bir ürünü iyice araştırın.

Not: Bağlantı İngilizce'dir, anlamakta güçlük çekiyorsam çevirmeni kullanın;

Görüşmek üzere!

LuizScruz, Jun 17, 2023
  3. ayarlar uygulaması açılmıyor

yani ayarlar uygulaması açılmadığı halde ayarlar uygulaması içinden ayarlarımı sıfırlamam gerek ? Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor :D

Kayra Akgül, Jun 17, 2023
  4. LuizScruz Win User

Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor

ayarlar uygulaması açılmıyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Kayra, Microsoft topluluğuna hoş geldiniz, bugün size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım;

Ayarlar'ın Windows 10'da açılmadığını anlıyorum;

Başlangıçta, Windows 10'un en son sürümüyle güncellenip güncellenmediğinizi kontrol etmenizi öneririm;

Windows tuşu + i tuşlarına basın ve Güncelleme ve Güvenlik'e gidin;
    Güncellemeleri denetle'yi tıklayın ve TÜM bekleyen güncellemeleri yapın;
    Güncelse, Ayarlar uygulamasını sıfırlamayı deneyin;

Windows arama çubuğuna tıklayın ve şunları arayın: Ayarlar
    Ayarlar için arama sonucu görüntülenecektir;
    Ayarlar uygulamasına sağ tıklayın ve "Uygulama Ayarları" nı seçin;
    Sıfırla'yı tıklayın;

Şimdi Ayarlar'ı tekrar açmayı deneyin;

Umarım bu yardımcı olur, yakında görüşürüz!

LuizScruz, Jun 17, 2023
Thema:

Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor

Loading...
  1. Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor - Similar Threads - Roblox Ayarları Mobil

2. Görev çubuğu ayarları

in Windows 10 Gaming
    Görev çubuğu ayarları: Merhaba. Görev çubuğundaki düğme etiketlerini nasıl gizleyebilirim ve düğmeleri nasıl ayırabilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fu-ayarlar%C4%B1/d7f20ebf-877d-47f2-a366-cbfd39d0e24d
  3. roblox thinks i am on mobile.

in Windows 10 Gaming
    roblox thinks i am on mobile.: im using a 2in1 laptop and i am playing the microsft store version of roblox. and when i join a game i cant shoot or aim or do things because it thinks i am on mobile and it shows mobile buttons. pls help...
  4. roblox thinks i am on mobile.

in Windows 10 Software and Apps
    roblox thinks i am on mobile.: im using a 2in1 laptop and i am playing the microsft store version of roblox. and when i join a game i cant shoot or aim or do things because it thinks i am on mobile and it shows mobile buttons. pls help...
  5. Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor

in Windows 10 Gaming
    Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8
  6. Windows 11 desteklenmeyen cihaz

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?...
  7. Windows 11 desteklenmeyen cihaz

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?...
  8. Windows 11 desteklenmeyen cihaz

in Windows 10 Installation and Upgrade
  9. Gelişmiş Güç Ayarları

in Windows 10 Performance & Maintenance
    Gelişmiş Güç Ayarları: Selam Gelişmiş güç ayarları sekmesinde bir çok özellik eksik. Bilgisayarımı yeni aldım. Windows 10 en son sürümünü yükledim. Eksik olan özellikler şöyle : [ATTACH]...
  10. Adana araç kiralama ile ilgili sitemi virüs olarak algılıyor

in AntiVirus, Firewalls and System Security
    Adana araç kiralama ile ilgili sitemi virüs olarak algılıyor: Adana araç kiralama ile ilgili sitemi windows defender virüs olarak algılıyor. Yardımcı olabilir misiniz? https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/adana-ara%C3%A7-kiralama-ile-ilgili-sitemi/529b5723-747f-4feb-b4cf-b96381c6b055