Windows 10: Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor
Discus and support Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ismail şavklıyıldız, Jun 17, 2023.
Thema:
Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor
Loading...
-
Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor - Similar Threads - Roblox Ayarları Mobil
-
Görev çubuğu ayarları
in Windows 10 GamingGörev çubuğu ayarları: Merhaba. Görev çubuğundaki düğme etiketlerini nasıl gizleyebilirim ve düğmeleri nasıl ayırabilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/g%C3%B6rev-%C3%A7ubu%C4%9Fu-ayarlar%C4%B1/d7f20ebf-877d-47f2-a366-cbfd39d0e24d -
roblox thinks i am on mobile.
in Windows 10 Gamingroblox thinks i am on mobile.: im using a 2in1 laptop and i am playing the microsft store version of roblox. and when i join a game i cant shoot or aim or do things because it thinks i am on mobile and it shows mobile buttons. pls help... -
roblox thinks i am on mobile.
in Windows 10 Software and Appsroblox thinks i am on mobile.: im using a 2in1 laptop and i am playing the microsft store version of roblox. and when i join a game i cant shoot or aim or do things because it thinks i am on mobile and it shows mobile buttons. pls help... -
Roblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor
in Windows 10 GamingRoblox Ayarları Mobil Cihaz Olarak Algılıyor: windows storeden indirdiğim roblox ta rastgele bir oyuna girdiğimde ayarlar mobil oluyor cihazım acer laptop windows 11 lütfen yardım edin https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/roblox-ayarlar%C4%B1-mobil-cihaz-olarak/24360884-2ec2-4e7c-9fab-7bbf79ee7bb8 -
Windows 11 desteklenmeyen cihaz
in Windows 10 GamingWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?... -
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 11 desteklenmeyen cihaz: Merhaba2016 model bir laptoba sahibim. Ancak , işlemci ve TPM özelliklerini desteklemediğinden dolayı Windows 11 yükseltmesi yapamadım.Windows ekibinin , bu konuda eski bilgisayarlara yönelik bir çalışması olacak mı ?... -
Gelişmiş Güç Ayarları
in Windows 10 Performance & MaintenanceGelişmiş Güç Ayarları: Selam Gelişmiş güç ayarları sekmesinde bir çok özellik eksik. Bilgisayarımı yeni aldım. Windows 10 en son sürümünü yükledim. Eksik olan özellikler şöyle : [ATTACH]... -
Adana araç kiralama ile ilgili sitemi virüs olarak algılıyor
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityAdana araç kiralama ile ilgili sitemi virüs olarak algılıyor: Adana araç kiralama ile ilgili sitemi windows defender virüs olarak algılıyor. Yardımcı olabilir misiniz? https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/adana-ara%C3%A7-kiralama-ile-ilgili-sitemi/529b5723-747f-4feb-b4cf-b96381c6b055