Windows 10: sanal bellek
Discus and support sanal bellek in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MustafaBEDIIR, Sep 10, 2022.
Thema:
sanal bellek
Loading...
-
sanal bellek - Similar Threads - sanal bellek
-
sanal bellek
in Windows 10 Customizationsanal bellek: 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal bellek ile ilgili bir şeyler gördüm ne olduğunu bilmediğim için kurcalamak istemedim. Bu sanal bellek nedir, ne işe yarar,... -
sanal bellek
in Windows 10 Gamingsanal bellek: 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal bellek ile ilgili bir şeyler gördüm ne olduğunu bilmediğim için kurcalamak istemedim. Bu sanal bellek nedir, ne işe yarar,... -
Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...
in Windows 10 GamingWindows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...: Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-sanal-dokunmatik-y%C3%BCzey/978eceb0-cdb0-4128-8f8b-75facfb7541c -
Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...: Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-sanal-dokunmatik-y%C3%BCzey/978eceb0-cdb0-4128-8f8b-75facfb7541c -
flash bellek format
in Windows 10 Gamingflash bellek format: flash bellek format atarken cmd kod dizinde hata oldu ardından flash bellek hiçbir şekilde gözükmüyor list disktede gözükmüyor en son ntfs ye dönüştürmüştüm formatım yarıda kaldı :... -
flash bellek format
in Windows 10 Software and Appsflash bellek format: flash bellek format atarken cmd kod dizinde hata oldu ardından flash bellek hiçbir şekilde gözükmüyor list disktede gözükmüyor en son ntfs ye dönüştürmüştüm formatım yarıda kaldı :... -
flash bellek format
in Windows 10 Drivers and Hardwareflash bellek format: flash bellek format atarken cmd kod dizinde hata oldu ardından flash bellek hiçbir şekilde gözükmüyor list disktede gözükmüyor en son ntfs ye dönüştürmüştüm formatım yarıda kaldı :...