Windows 10: sanal bellek

Discus and support sanal bellek in Windows 10 Customization to solve the problem; 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by MustafaBEDIIR, Sep 10, 2022.

1. sanal bellek

8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal bellek ile ilgili bir şeyler gördüm ne olduğunu bilmediğim için kurcalamak istemedim. Bu sanal bellek nedir, ne işe yarar, performans arttırmama yardımcı olur mu? Eğer olursa kaça ayarlamalıyım şuan 3445 megabyte'a ayarlı. Ayrıca değiştirmek istediğim zaman açılan sekmedeki hiçbir ayar değiştirilmiyor.

:)

MustafaBEDIIR, Sep 10, 2022

2. flash bellek format

flash bellek format atarken cmd kod dizinde hata oldu ardından flash bellek hiçbir şekilde gözükmüyor list disktede gözükmüyor en son ntfs ye dönüştürmüştüm formatım yarıda kaldı sanal bellek :(

Melihgökdeniz, Sep 10, 2022
  3. Windows 10 Hibernate Problem Does Not Turn Off My Computer

İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 10 Pro
    Sürüm 10.0.17134 Yapı 17134
    Diğer İşletim Sistemi Açıklaması Kullanılamıyor
    İşletim Sistemi Üreticisi Microsoft Corporation
    Sistem Adı MONSTERWIN81
    Sistem Üreticisi MONSTER
    Sistem Modeli ABRA A5 V6.2
    Sistem Türü x64-based PC
    Sistem SKU'su Not Applicable
    İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-6700HQ CPU @ 2.60GHz, 2601 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
    BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 5.11, 16.6.2016
    SMBIOS Sürümü 3.0
    Ekli Denetleyici Sürümü 255.255
    BIOS Modu UEFI
    Temel Kart Üreticisi MONSTER
    Temel Kart Modeli Kullanılamıyor
    Temel Kart Adı Ana Kart
    Platform Rolü Mobil
    Güvenli Önyükleme Durumu Kapalı
    PCR7 Yapılandırması Görüntülemek İçin Yükseltme Gerekiyor
    Windows Dizini C:\windows
    Sistem Dizini C:\windows\system32
    Önyükleme Aygıtı \Device\HarddiskVolume7
    Yerel Ayar Türkiye
    Donanım Soyutlama Katmanı Sürüm = "10.0.17134.471"
    Kullanıcı Adı MONSTERWIN81\HU
    Saat Dilimi Türkiye Standart Saati
    Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 16,0 GB
    Toplam Fiziksel Bellek 15,9 GB
    Kullanılabilir Fiziksel Bellek 12,7 GB
    Toplam Sanal Bellek 18,3 GB
    Kullanılabilir Sanal Bellek 13,6 GB
    Disk Belleği Dosyası Alanı 2,38 GB
    Disk Belleği Dosyası C:\pagefile.sys
    Çekirdek DMA Koruması Kapalı
    Sanallaştırma tabanlı güvenlik Etkin değil
    Cihaz Şifrelemesi Desteği Görüntülemek İçin Yükseltme Gerekiyor
    Hyper-V - VM İzleme Modu Uzantıları Evet
    Hyper-V - İkinci Düzey Adres Çevirisi Uzantıları Evet
    Hyper-V - Sanallaştırma Üretici Yazılımında Etkin Evet
    Hyper-V - Veri Yürütme Koruması Evet

Hüseyin Durak, Sep 10, 2022
  4. sanal bellek

Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey kapanıyor.

Merhaba,

Microsoft Community'deki yayınınız için teşekkürler.

Dilinizi anlamadığım için sorunuzu makine çevirisi yoluyla anlıyorum. Bir yanlış anlaşılma olabilir, lütfen ekleyin ve beni düzeltin.

Sorununuz şu ki, ayarlarda sanal touchpad'i açtığınızda, ayarları kapattığınızda sanal touchpad kapanacak değil mi?

Aynı sorunun olup olmadığını görmek için yeni bir yerel hesap oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Yeni bir hesap nasıl oluşturulur buna başvurabilirsiniz:

Yeni hesap altında da aynı sorun mevcutsa, komut istemini yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilir ve aşağıdaki komutu uygulayabilirsiniz:

Komut İstemi, Ara düğmesi aracılığıyla arama yaparak bulunabilir.

Lütfen nasıl gittiğini bana bildirmekten çekinmeyin.

Kırk | Microsoft Topluluk Destek Uzmanı

--------------------------------------------------

* Burada sahte destek numaraları yayınlayan dolandırıcılara karşı dikkatli olun.

* Sorununuz çözülmezse, gönderiye tekrar cevap verebilirsiniz ve sizin için teknik destek sağlamaya devam edeceğiz.

* Lütfen bu yanıtı kontrol edin ve yardımcı olacaksa oylayın, çünkü burayı okuyan daha fazla topluluk üyesi için faydalı olacaktır.

Kirk -MSFT, Sep 10, 2022
Thema:

sanal bellek

Loading...
  1. sanal bellek - Similar Threads - sanal bellek

2. sanal bellek

in Windows 10 Gaming
    sanal bellek: 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal bellek ile ilgili bir şeyler gördüm ne olduğunu bilmediğim için kurcalamak istemedim. Bu sanal bellek nedir, ne işe yarar,...
  3. sanal bellek

in Windows 10 Software and Apps
    sanal bellek: 8 GB RAM'i olan bir bilgisayarım var ekran kartı paylaşımlı olduğu için bi kısmı onda. Toplam kullanılabilir RAM 6.8 GB görünüyor. İnternette sanal bellek ile ilgili bir şeyler gördüm ne olduğunu bilmediğim için kurcalamak istemedim. Bu sanal bellek nedir, ne işe yarar,...
  4. Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...: Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-sanal-dokunmatik-y%C3%BCzey/978eceb0-cdb0-4128-8f8b-75facfb7541c
  5. Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...

Windows 11 Sanal dokunmatik yüzey açtıktan sonra ayarları kapatınca sanal dokunmatik yüzey...: Sorun bahsedildiği gibi. Bunun çözümü nedir? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-sanal-dokunmatik-y%C3%BCzey/978eceb0-cdb0-4128-8f8b-75facfb7541c
  6. flash bellek format

in Windows 10 Gaming
    flash bellek format: flash bellek format atarken cmd kod dizinde hata oldu ardından flash bellek hiçbir şekilde gözükmüyor list disktede gözükmüyor en son ntfs ye dönüştürmüştüm formatım yarıda kaldı :...
  7. flash bellek format

flash bellek format: flash bellek format atarken cmd kod dizinde hata oldu ardından flash bellek hiçbir şekilde gözükmüyor list disktede gözükmüyor en son ntfs ye dönüştürmüştüm formatım yarıda kaldı :...
  8. flash bellek format

in Windows 10 Drivers and Hardware