Windows 10: şarjdan çekince notebook kapanıyor

Discus and support şarjdan çekince notebook kapanıyor in Windows 10 Gaming to solve the problem; pil ömrü 4 saat 15 dakika gösteriyor. Şarjdan çekince notebook kapanıyor... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Büşra Aktay, Apr 28, 2025 at 11:32 AM.

1. şarjdan çekince notebook kapanıyor

pil ömrü 4 saat 15 dakika gösteriyor. Şarjdan çekince notebook kapanıyor

:)

Büşra Aktay, Apr 28, 2025 at 11:32 AM
  2. Dewdrop_ Win User

Cortana Notebook

In order to enable the Notebook icon in Cortana, I suggest you to check if you have enabled Cortana.

To enable Cortana, please follow the steps below:

• Go to Cortana.
    • Go to Settings.
    • Turn on “Cortana can give you suggestions, ideas, reminders, alerts”.

Hope this helps.

3. Juzar_Ali Win User
    Cortana - notebook icon missing

Hi,  

Thank you for posting in Microsoft Community, we appreciate your interest in Windows 10. 

I understand the inconvenience that you are facing on Windows 10, we will certainly help you with this issue.  

In order to enable the Notebook icon in Cortana, I suggest you to check if you have enabled
    Cortana.

To enable Cortana, please follow the steps below:

• Go to Cortana.
    • Go to Settings.
    • Turn on “Cortana can give you suggestions, ideas, reminders, alerts”.

Hope this helps. Please respond if you have any further related query.

Thank you.

4. şarjdan çekince notebook kapanıyor

Cortana - notebook icon missing

Cortana can give you suggestions, ideas, reminders, alerts”. option not turn on

Biswajit samal, Apr 28, 2025 at 11:36 AM
Thema:

şarjdan çekince notebook kapanıyor

Loading...
  1. şarjdan çekince notebook kapanıyor - Similar Threads - şarjdan çekince notebook

2. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  3. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  4. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
  5. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  6. Bilgisayarım otomatik kapanıyor

Bilgisayarım otomatik kapanıyor: Bilgisayarım üstten gelen kaydırmalı bilgisayarınızı kapatın sekmesiyle kendi kendine kapanıyor. Windows 11 kullanıyorum internette bunun çözümünü bulamadım. Bu özelliği nasıl kapatırım. Ara sıra bazen bilgisayar açıldıktan 2 dakika sonra geliyor bu ve kapanıyor direkt. Bilen...
  7. TPM kendi kendine kapanıyor

TPM kendi kendine kapanıyor: H410M-K R2.0 anakart kullanıyorum, BIOS ayarlarından enable firmware'i seçmeme rağmen kaydedip çıktıktan sonra tekrardan discrete'e dönüyor, BIOS'um güncel....
  8. TPM kendi kendine kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    TPM kendi kendine kapanıyor: H410M-K R2.0 anakart kullanıyorum, BIOS ayarlarından enable firmware'i seçmeme rağmen kaydedip çıktıktan sonra tekrardan discrete'e dönüyor, BIOS'um güncel....
  9. Windows arama çubuğum kendiliğinden kapanıyor.

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Windows arama çubuğum kendiliğinden kapanıyor.: Bir haftadır bu sorunu yaşıyorum. Windows 10 kullanıcısıyım. Windows'u ilk yüklediğimde böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Arama yerine tıklıyorum, açılan pencere de hiçbir işaret, resim görünmüyor ve pencere kendiliğinden kapanıyor. Sorunu ilk yaşadığımda birkaç şey...
  10. Windows 10 2 Dakikada Bir Ekran Kapanıyor

in Windows 10 Customization
    Windows 10 2 Dakikada Bir Ekran Kapanıyor: Merhaba. Windows 10 laptopumda ekran 1-2 dakika içinde kapanıyor. Ekran kapalıyken herhangi bir tuşa basarak açabiliyorum ama bu benim hoşuma gitmiyor. Aşağıda göründüğü gibi ekranı kapatma 30 dakikaya ayarlı. Ama ekran dediğim gibi 1-2 dakikada kapanıyor...[ATTACH]...