Windows 10: Що мені робити?
Discus and support Що мені робити? in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Всім привіт! Проблема наступного характеру,купив собі вживаний Surfase Pro 5 8/256 Intel i5-7600U... Вирішив з нуля поставити вінду...і під час... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Takumi_Takashi, Jan 17, 2025.
Thema:
Що мені робити?
Loading...
-
Що мені робити? - Similar Threads - Що мені робити
-
Що мені робити?
in Windows 10 GamingЩо мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій... -
Що мені робити?
in Windows 10 Software and AppsЩо мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій... -
Що мені робити?
in Windows 10 Drivers and HardwareЩо мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій... -
Що робити?
in Windows 10 GamingЩо робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,... -
Що робити?
in Windows 10 Software and AppsЩо робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,... -
to interrupt normal startup press enter. Що робити?
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingto interrupt normal startup press enter. Що робити?: Добрий день, спокійно сиджу і дивлюсь фільм, загоряться синій екран з написом Unexpected store exception, після цього ноутбук не вмикається, на екрані пише to interrupt normal startup press enter. Що робити?***Moved from Windows / Windows 10 / Производительность и... -
Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?
in Windows 10 GamingДоброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?: Що робити у такому випадку? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/22062e05-f197-47f5-b13d-fb7ada25080f -
in Windows 10 Software and AppsДоброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?: Що робити у такому випадку? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/22062e05-f197-47f5-b13d-fb7ada25080f -
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityДоброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?: Що робити у такому випадку? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/22062e05-f197-47f5-b13d-fb7ada25080f