Windows 10: що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось

Discus and support що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Шановні,Пишу вам, тому що я стикнувся з проблемою з доступом до диску. Я перепробував всі можливі варіанти, які знайшов в Інтернеті, але нічого не... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Frikis, Mar 8, 2024.

1. Frikis Win User

що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось

Шановні,Пишу вам, тому що я стикнувся з проблемою з доступом до диску. Я перепробував всі можливі варіанти, які знайшов в Інтернеті, але нічого не допомогло.Симптоми:Не можу отримати доступ до файлів на диску.Диск не відображається в Провіднику Windows.Система Windows повідомляє про "Access is Denied Error!".Що я вже зробив:Перезавантажив комп'ютер.Запустив засіб виправлення помилок Windows.Спробував змінити букву диска.Відформатував диск з втратою даних.На жаль, нічого з цього не допомогло.Прошу вас допомогти мені з цією проблемою.Я надав нижче більше інформації про мою систему та диск:Опер

:)

Frikis, Mar 8, 2024
Thema:

що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось

Loading...
  1. що робити коли немає доступу до диску перепробував всі варінти нічого не змінилось - Similar Threads - що робити коли

2. Що мені робити?

in Windows 10 Software and Apps
    Що мені робити?: Мені вибила помилка KERNEL SECURITY CHECK FAILURE синій екран смерті коли йде в перезагрузку клавіатура не робе комп'ютер починає дуже сильно гудіти спочатку моя сестра злякалась і вирубала з розетки а коли включили вибиває що нагло помилку а через 5-15 секунд вибиває синій...
  3. Що робити?

in Windows 10 Gaming
    Що робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,...
  4. Що робити?

Що робити?: Раніше такого не було, і сьогодні коли хотив запустити гру помітив що в грі яка раніше працювала добре, тепер навіть в меню 1 фпс, і робити нічого неможливо. Цікаво що з браузером та іншими додатками жодних проблем немає, але коли хотів запустити ще одну ігру було те саме,...
  5. Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!

in Windows 10 Gaming
    Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті....
  6. Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!

Пропала нижня панель і немає доступу до жодної папки!: немає доступу до любих файлів або папок, не можу відкрити Мій Комп'ютер, нічого не можу відкрити, нижня панель пропала. Помилка при відкриванні папки показав на скріншоті....
  7. Що робити коли ноутбук не запускається а видає ошибку некоректно запущений нічого з Ютубу...

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Що робити коли ноутбук не запускається а видає ошибку некоректно запущений нічого з Ютубу...: Що робити коли ноутбук не запускається а видає ошибку некоректно запущений нічого з Ютубу не допомогло https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8/381d815c-c161-4955-abe9-306448f307ea
  8. Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?

in Windows 10 Gaming
    Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?: Що робити у такому випадку? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/22062e05-f197-47f5-b13d-fb7ada25080f
  9. Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?

Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?: Що робити у такому випадку? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE/22062e05-f197-47f5-b13d-fb7ada25080f
  10. Доброго вечора, стається вдруге , всі файли зникають, що робити?

in AntiVirus, Firewalls and System Security