Windows 10: Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.
Discus and support Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam, od kilku dni mam problem z komputerem stacjonarnym wymienilem dysk ssd na nowy - 100% sprawny i zainstalowalem na nowo system win 11. Od tamtego... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Adrian_152, May 31, 2024.
Thema:
Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.
Loading...
-
Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów. - Similar Threads - Ścinanie się systemu
-
Reinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza
in Windows 10 GamingReinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza: Dzień dobry,Chciałbym prosić o pomoc i poradę. Planuję całkowicie przeinstalować system Windows 11 na moim komputerze. Zamierzam przy tym sformatować dysk systemowy, aby zacząć od zupełnie czystej instalacji, ponieważ chcę pozbyć się wszelkich starych plików i potencjalnych... -
Reinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza
in Windows 10 Software and AppsReinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza: Dzień dobry,Chciałbym prosić o pomoc i poradę. Planuję całkowicie przeinstalować system Windows 11 na moim komputerze. Zamierzam przy tym sformatować dysk systemowy, aby zacząć od zupełnie czystej instalacji, ponieważ chcę pozbyć się wszelkich starych plików i potencjalnych... -
Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.
in Windows 10 Software and AppsMam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.: Nie mogę ponownie zainstalować systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.O to potwierdzenie:Być może ten obraz wyświetli się jako ": NOT FOUND", ale ten obraz przedstawia to, że procesor Intel Core i5-7300U @2.60 GHz niby nie jest obsługiwany w tej wersji, chociaż wcześniej ten... -
Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.
in Windows 10 Software and AppsŚcinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.: Witam, od kilku dni mam problem z komputerem stacjonarnym wymienilem dysk ssd na nowy - 100% sprawny i zainstalowalem na nowo system win 11. Od tamtego czasu widać, ewidentne ścinanie się systemu, takie jakby przerwania systemowe, powolne ładowanie się stron w przeglądarce,... -
Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług
in Windows 10 Software and AppsUsługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług: Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/us%C5%82uga-windows-installer-nie-wy%C5%9Bwietla/d6cac2f7-710a-418f-ad83-114849cb3391 -
in Windows 10 Installation and UpgradeUsługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług: Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/us%C5%82uga-windows-installer-nie-wy%C5%9Bwietla/d6cac2f7-710a-418f-ad83-114849cb3391 -
in Windows 10 GamingUsługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług: Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/us%C5%82uga-windows-installer-nie-wy%C5%9Bwietla/d6cac2f7-710a-418f-ad83-114849cb3391 -
Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować
in Windows 10 Drivers and HardwareLaptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować: Od jakiegoś czasu mój laptop nie potrafi naładować się do 100%. Próbowałem usuwania/pobierania na nowo sterowników jednak to nic nie dało, tak samo troubleshooter nie znajdywał błędów. Mój laptop to Asus X509FJ-EJ184 z zainstalowanym Windows 10 Pro.... -
Błąd systemu
in Windows 10 Installation and UpgradeBłąd systemu: Od jakiegoś czasu gdy chcę włączyć na laptopie grę wyskakuje mi błąd systemu i pisze, że nie znaleziono obiektu VCRUNTIME140.dll oraz MSVCP140.dll. Będę bardzo wdzięczna jak ktoś pomoże. Z góry dziękuję za pomoc...