Windows 10: Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.

Discus and support Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów. in Windows 10 Gaming to solve the problem; Witam, od kilku dni mam problem z komputerem stacjonarnym wymienilem dysk ssd na nowy - 100% sprawny i zainstalowalem na nowo system win 11. Od tamtego... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Adrian_152, May 31, 2024.

1. Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.

Witam, od kilku dni mam problem z komputerem stacjonarnym wymienilem dysk ssd na nowy - 100% sprawny i zainstalowalem na nowo system win 11. Od tamtego czasu widać, ewidentne ścinanie się systemu, takie jakby przerwania systemowe, powolne ładowanie się stron w przeglądarce, powolne odpalanie się programów czy nawet problem w przełączeniu się pomiędzy aplikacjami przez skrót klawiszowy alt+tab. Sprawdziłem dziennik zdarzeń i głównie wyświetlają sie błedy o kodach:-10016Zgodnie z ustawieniami uprawnienia właściwe dla aplikacji nie jest udzielane&nbs

:)

Adrian_152, May 31, 2024
  2. klk313 Win User

B/W on Social Media

Hi,

The videos on FB and Twitter and other websites are in B/W. However, they play in color on YouTube....

My computer is updated. Not sure what to do. Any suggestions?

My computer is now about 4 years old...is it dying?

Thx!

klk313, May 31, 2024
  3. Błąd systemu

Od jakiegoś czasu gdy chcę włączyć na laptopie grę wyskakuje mi błąd systemu i pisze, że nie znaleziono obiektu VCRUNTIME140.dll oraz MSVCP140.dll. Będę bardzo wdzięczna jak ktoś pomoże. Z góry dziękuję za pomoc

WeronikaŚ, May 31, 2024
  4. Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.

Video only playing in B&W.

Just recently, my Toshiba Laptop started only playing Videos in B&W only. All the other color features like pictures and backgrounds are just fine in color. Tried all the troubleshooting and driver updates available in Windows 10. Am running Version 1803,
    Build 17134.191 Any suggestions on what to try next?

WilliamSturgis, May 31, 2024
Thema:

Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.

Loading...
  1. Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów. - Similar Threads - Ścinanie się systemu

2. Reinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza

in Windows 10 Gaming
    Reinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza: Dzień dobry,Chciałbym prosić o pomoc i poradę. Planuję całkowicie przeinstalować system Windows 11 na moim komputerze. Zamierzam przy tym sformatować dysk systemowy, aby zacząć od zupełnie czystej instalacji, ponieważ chcę pozbyć się wszelkich starych plików i potencjalnych...
  3. Reinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza

in Windows 10 Software and Apps
    Reinstalacja systemu Windows 11 za pomocą pliku ISO bez utraty klucza: Dzień dobry,Chciałbym prosić o pomoc i poradę. Planuję całkowicie przeinstalować system Windows 11 na moim komputerze. Zamierzam przy tym sformatować dysk systemowy, aby zacząć od zupełnie czystej instalacji, ponieważ chcę pozbyć się wszelkich starych plików i potencjalnych...
  4. Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.

Mam problem z ponowną instalacją systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.: Nie mogę ponownie zainstalować systemu Windows 11 Pro w wersji 23H2.O to potwierdzenie:Być może ten obraz wyświetli się jako ": NOT FOUND", ale ten obraz przedstawia to, że procesor Intel Core i5-7300U @2.60 GHz niby nie jest obsługiwany w tej wersji, chociaż wcześniej ten...
  5. Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.

Ścinanie się systemu bez jasnego powodu, w dzienniku zdarzeń mnóstwo ostrzerzeń oraz błędów.: Witam, od kilku dni mam problem z komputerem stacjonarnym wymienilem dysk ssd na nowy - 100% sprawny i zainstalowalem na nowo system win 11. Od tamtego czasu widać, ewidentne ścinanie się systemu, takie jakby przerwania systemowe, powolne ładowanie się stron w przeglądarce,...
  6. Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług

Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług: Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/us%C5%82uga-windows-installer-nie-wy%C5%9Bwietla/d6cac2f7-710a-418f-ad83-114849cb3391
  7. Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług: Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/us%C5%82uga-windows-installer-nie-wy%C5%9Bwietla/d6cac2f7-710a-418f-ad83-114849cb3391
  8. Usługa Windows Installer nie wyświetla się w liście usług

in Windows 10 Gaming
  9. Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Laptop przestał ładować się przy 79% oraz wskazuje, że nie da się go bardziej naładować: Od jakiegoś czasu mój laptop nie potrafi naładować się do 100%. Próbowałem usuwania/pobierania na nowo sterowników jednak to nic nie dało, tak samo troubleshooter nie znajdywał błędów. Mój laptop to Asus X509FJ-EJ184 z zainstalowanym Windows 10 Pro....
  10. Błąd systemu

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Błąd systemu: Od jakiegoś czasu gdy chcę włączyć na laptopie grę wyskakuje mi błąd systemu i pisze, że nie znaleziono obiektu VCRUNTIME140.dll oraz MSVCP140.dll. Będę bardzo wdzięczna jak ktoś pomoże. Z góry dziękuję za pomoc...