Windows 10: ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor

Discus and support ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; lütfen şu soruna yardım edinas... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ardaözden, May 17, 2025 at 8:12 PM.

1. ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor

lütfen şu soruna yardım edinas

:)

2. Ventero Win User

Upgrade z win7 na win 10

Tak MCT nějakou dobu normálně fungoval i na starém TLS protokolu pod všemi NT systémy Windows - až novější verze vyžadují TLS 1.2. Většina W7, kde jsem to řešil, tak tu aktualizaci obsahovala, ale jaksi se asi zapomnělo na automatickou aktivaci během update - to se musí udělat ručně v registrech.

Ten upgrade je opravdu blbost, ale jde o to, že si člověk nemůže normálně udělat to médium pro čistou instalaci pomocí toho nástroje.

A když se člověk připojil z W7 na stránku pro stažení ISO, tak mu to nacpalo ten MCT - nemá každý linux. To je taky nesmyslný terordiktát od MS, že nedostane člověk na výběr, jestli chce nástroj nebo obraz.

Takže opět to vidím jednoznačně na selhání lidského faktoru stran pracovníků MS a to v kaskádě 3 bodů za sebou.

3. Ztráta zakoupených aplikací Windows Phone

pospichalales2, May 17, 2025 at 8:13 PM
  4. ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor

Nejdou mi stáhnout žádné hry na Microsoft Store. Mám Windows 11.

Koupila jsem hru Zoo Tycoon: Ultimate Animal Colection. Poté jsem klika na naistalovat napsalo to, že se zahajuje stahování a potom to napsalo, že se získává licence a poté to napíše, že nastala chyba. Tak jsem několikrát dala opakovat, ale stále se dělo to samé. Klika jsem tedy na detail chyby a tam mi to napsalo tohle:,, Když tento problém nahlásíte, pomůžete nám mu lépe porozumět. Chvilku počkejte a zkuste to znovu nebo zařízení restartujte. Mohlo by to pomoci. Kód: 0x80070005. ´´Tak jsem to vyzkoušela a stále se dělo to samé. Nahlásila jsem tedy problém. Nikdo neodpověděl. Když se dívám, na tuto hru píše mi, že je problém na vaší straně. Pro pokus jsem tedy zkusila stáhnout jinou hru a u té se dělo totéž. Už jsem se zkusila odhlásit a přihlásit, dala jsem opravit, také jsem dala resetovat, restartovala jsem několikrát počítač, všechno jsem aktualizovala, dokonce jsem zkusila vymazat mezipaměť Microsoft Storu nebo něco takového. Stále to nejede už druhý den. Mám Windows 11 Pro, tak nevím jestli je to problém nebo co. Prosím pomozte mi.

Lucie Lelková, May 17, 2025 at 8:13 PM
Thema:

ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor

Loading...
  1. ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor - Similar Threads - ses seviyesi 100%

2. ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor

in Windows 10 Gaming
    ses seviyesi 100% olmasına rağmen 50% de takılıyor: lütfen şu soruna yardım edinas https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-seviyesi-100-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-50-de/602597d5-7cb5-44b2-a9bd-bee7f5a87834
  3. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Software and Apps
    Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor...
  4. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Gaming
    Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor: Bilgisayarım güncellenirken kapatıldığı için siyah ekran hatası veriyor güncelleme tamamlanamadı bu hatayı çözmek içinde güncellemeleri geri almak istiyordum siyah ekran hatası ile ilgili deneyebileceğim her şeyi denedim ancak bunu yapabilmek için gmail şifremi istiyor...
  5. Güncellemeleri geri alamıyorum çünkü şifre doğru olmasına rağmen hata veriyor

in Windows 10 Installation and Upgrade
  6. Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...

in Windows 10 Gaming
    Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2
  7. Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...

Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...: Karşılaştığım durum bu ayarlarımı değiştiremiyorum. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/hesab%C4%B1m-admin-olmas%C4%B1na-ra%C4%9Fmen-bu/5d8edb59-b47c-4478-a670-0b3ba581dde2
  8. Hesabım admin olmasına rağmen "Bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir" ibaresiyle...

in AntiVirus, Firewalls and System Security
  9. CPU'm desteklenen CPU listesine dahil olmasına rağmen, bilgisayarım neden Win 11'e...

CPU'm desteklenen CPU listesine dahil olmasına rağmen, bilgisayarım neden Win 11'e...: SELAM, Sistemimin Win 10'dan Win 11 yükseltmesiyle uyumlu olup olmadığını doğrulamak için PC Health Checker'ı kullandım. x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Sürüm 21H1 listeme ait olan Intel Core i5-7400 *** Email address is removed for privacy *** CPU dışında her şey...
  10. acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor

in Windows 10 Customization
    acil acil kulaklık ses seviyesi 35 i geçmiyor: binlerce lira para döküp windows 10 yüklü bilgisayar alıyoruz kulaklık takılınca ses seviyesi 35 i geçmiyor böyle saçma sapan bir şey olabilirmi sizin mühendisleriniz ne içiyo bu bilgisarları tasarlarken acaba yapamıyorsanız bu işi bırakın bu kadar olmaz ama acil çözümle...