Windows 10: Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

Discus and support Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Arslanİbrahim27, Mar 27, 2022.

1. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster dedim fakat yok

:)

Arslanİbrahim27, Mar 27, 2022

2. Ses takılması ve devamında fps düşmesi.

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba HAMZAGUNAY1,

Umarım bu adımlar mevcut sorununuzu çözer.

- Ses simgesine sağ tıklayın ve "Oynatma aygıtları"na tıklayın

- "Kayıt" sekmesine tıklayın, Mikrofonunuza sağ tıklayın, ardından "Özellikler"e tıklayın

- "Gelişmiş" sekmesine gidin, "Varsayılan Biçim" altındaki açılır menüyü tıklatın ve "FM Radyo Kalitesi" olarak ayarlayın

- "Uygula", sonra "Tamam"ı tıklatın

Bu sorununuzu giderir eğer lütfen bize bildirin.

Teşekkürler ve iyi günler!

RichardGuerzon, Mar 27, 2022
  3. Ses kaydet yürüt

bilgisayarıma format attım ve şimdi ses olmadığını gösteriyor ne yapmalıyım

HüseyinÇAKI, Mar 27, 2022
  4. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

Ses takılması ve devamında fps düşmesi.

Merhaba HAMZAGUNAY1,

Bundan önceki sekme, Gelişmiş sekmesi,

"Varsayılanları Geri Yükle" tuşuna "Uygula" ve "Tamam" isabetini görmelisiniz.

Bundan sonra herhangi bir değişiklik olup olmadığını bana bildirin.

Teşekkürler ve saygılar,

RichardGuerzon, Mar 27, 2022
Thema:

Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

Loading...
  1. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması - Similar Threads - Ses sorunu Aygıt

2. Ses sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  3. Ses sorunu

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  4. Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna...
  5. Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.

in Windows 10 Customization
    Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna...
  6. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Gaming
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  7. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt: Merhabalar, bilgisayarımı yaklaşık 1.5 ay önce yeni bir işe girdiğimden dolayı karmaşıklıktan kurtulmak amaçlı formatladım. Format attıktan sonra windows 10 pro işletim sistemini kurdum ve gerekli sürücü güncelleştirmelerini gerçekleştirdim. Fakat bir tane sürücüyü...
  8. Aygıt Yöneticisinde Güncelleştirilemeyen Bilinmeyen Aygıt

in Windows 10 Software and Apps
  9. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  10. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...