Windows 10: Ses sorunu

Discus and support Ses sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Elif Tuncer, May 3, 2025 at 11:57 AM.

1. Ses sorunu

Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz?

:)

2. Laptop kulaklık tek kanal ses sorunu

Merhaba

hoparlörden düzgün ses geliyor ancak kulaklık takınca sadece sol kanaldan ses geliyor. ses sürücüsünün sitesinden indirip kurdum ama değişiklik olmadı

Ses sorunu 566136d0-7f9a-4f2f-bc17-990b1c4bd208?upload=true.jpg

3. MTMarkham Win User
    Arc Touch Mouse SE not seen by Surface after Windows 10 Creators Edition Loaded

I'm having the same problem now, seems like it was working before but I could just not have been paying attention, i'm a docking station set up when working form my home office and don't use my ARC SE 100% of the time but for the last two days I've been
    highly furstrated that it's not working.

I can pair it, it shows up in the bluetooth scan, I add it, then it gets added to the "other devices" list vs. in the Mouse/Keyboard list and then is unresponsive... this needs to be corrected ASAP.

I've done all the pair/unpair/repair steps; batteries,; reboot; all the normal steps - nothing, I even updated the latest Mouse and Keyboard drivers/app for the Arc Mouse SE... nothing - again, needs to be fixed ASAP.

4. Ses sorunu

Win 11 donma sorunu

bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda kullanırken gerçekleşmeye başlayınca windows tabanlı bir hata oldugunu düşünmeye başladım biraz araştırma yaptıgımda forumda benimle aynı hatayı alan birisiyle karşılaştım ve sorunu iso 1809 a geri döndügünde düzeldigini ve bu sorunun win 11 alt yapısıyla alakası oldugunu yazmış benim iso 1809 a dönmeden bu sorunu çözmemin bir yolu olmalı
    (bilgisayar dondugunda alt+tab gibi kısayollar kullanamıyorum ama altta açık olan herhangi bir programın sesini donduktan sonra belli bir süre alıyorum sonra sesler de kesiliyor ve biilgisayarı sadece güç tuşuna basılı tutarak kapatıyorum ve düzeliyor )

Thema:

Ses sorunu

Loading...
  1. Ses sorunu - Similar Threads - Ses sorunu

2. Ses sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Ses sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1
  3. Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu

Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu: Apple AirPods 2 kullanıyorum. Kulaklığı windows 11 olan bu bilgisayarıma bağladığımda skype, discord, steamden indirdiğim bazı oyunlar çalışırken; valorant, opera, edge, chrome gibi uygulamalarda ses AirPods' a gelmiyor bu sorunu nasıl düzeltirim....
  4. Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu

in Windows 10 Gaming
    Apple AirPods 2 Windows 11 ses sorunu: Apple AirPods 2 kullanıyorum. Kulaklığı windows 11 olan bu bilgisayarıma bağladığımda skype, discord, steamden indirdiğim bazı oyunlar çalışırken; valorant, opera, edge, chrome gibi uygulamalarda ses AirPods' a gelmiyor bu sorunu nasıl düzeltirim....
  5. Windows güncellemesinden sonra ses sorunu

in Windows 10 Gaming
    Windows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  6. Windows güncellemesinden sonra ses sorunu

Windows güncellemesinden sonra ses sorunu: bilgisayarımı windows 10'dan 11 pro'ya güncelledim ardından ses ikonum soluk bir şekilde görünmeye başladı ve kesinlikle düzeltmedim. Bu sorunu yaşayan diğer kullanıcılara vermiş olduğunuz yanıtlardan bir kaçını denedim ama yapamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  7. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Gaming
    Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  8. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması: windows güncelledikten sonra ses ve dokunmatik ekran ve kamera gitti ekran çalışıyo fakat dokunmatik çalışmıyo ve yüklü bir ses aygıtı olmadıgını söylüyor bilgisayarı sıfırladım fakat düzelmedi sürücü güncelemek istesem aygıt yöneticisinde yok gizli olan aygıtları göster...
  9. Ses sorunu ve Aygıt yöneticisinde ses ve video aygıt olmaması

in Windows 10 Drivers and Hardware
  10. Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu

Windows 11 güncelleme sonrası SES CIZIRTI sorunu: MerhabalarWindows 11'i normal kullanırken bir güncelleme sonrası hoparlör durduk yere cızırtı yapmaya başladı. Sorun bilgisayarı normal kullanırken birden ortaya çıkıyor. Herhangi bir medya sesi yüksek parazitli gelmeye başlıyor. Sorunun geçici çözümü "ses iyileştir"...