Windows 10: Seste Sürekli Donma Sorunu
Discus and support Seste Sürekli Donma Sorunu in Windows 10 Customization to solve the problem; Ses driverimi farkında olmadan sildim sonra tekrar yükledim.Yüklediğimden beri internette müzik dinlerken ve video izlerken masaüstünde başka dosyaları... Discussion in 'Windows 10 Customization' started by adnanyilmaz_141, Jun 7, 2020.
Thema:
Seste Sürekli Donma Sorunu
Loading...
-
Seste Sürekli Donma Sorunu - Similar Threads - Seste Sürekli Donma
-
bilgisayardaki problem çalıştıktan bir müddet sonra ekran kapanma sorunu yaşıyorum sürekli...
in Windows 10 Gamingbilgisayardaki problem çalıştıktan bir müddet sonra ekran kapanma sorunu yaşıyorum sürekli...: lütfen yardımcı olurmusunuz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayardaki-problem/44a63cab-0b14-4c5d-aa5e-fec5b2c60e98 -
bilgisayardaki problem çalıştıktan bir müddet sonra ekran kapanma sorunu yaşıyorum sürekli...
in Windows 10 Software and Appsbilgisayardaki problem çalıştıktan bir müddet sonra ekran kapanma sorunu yaşıyorum sürekli...: lütfen yardımcı olurmusunuz https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayardaki-problem/44a63cab-0b14-4c5d-aa5e-fec5b2c60e98 -
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 GamingWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
Sürekli çöken işletim sistemi
in Windows 10 Software and AppsSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
Sürekli çöken işletim sistemi
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
Fps sorunu
in Windows 10 Software and AppsFps sorunu: Merhaba Acer nitro i59300 rtx2060 8gb ram 120hz ekrana sahip bir laptop kullaniyorum.Ancak fps degerlerim cok dusukCsgo 100un altindaAyni sistem youtube videosunda 140+ aliyorEts ise 60 fps ultrada En düşük ayarlarda 120fps i nadiren geciyorInternette 1650 i59300 lu sistem... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 GamingWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 Software and AppsWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda...