Windows 10: setare timpi de repaus monitor si sistem PC
Discus and support setare timpi de repaus monitor si sistem PC in Windows 10 Performance & Maintenance to solve the problem; Buna seara, Vreau sa setez pe contul de admin si pe cel al copilului timpi diferiti pentru momentul intrarii in repaus sleep si nu merge. setez timpii... Discussion in 'Windows 10 Performance & Maintenance' started by SorinLefter, Jan 6, 2020.
Thema:
setare timpi de repaus monitor si sistem PC
Loading...
-
setare timpi de repaus monitor si sistem PC - Similar Threads - setare timpi repaus
-
Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...
in Windows 10 CustomizationPictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...: Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas doar ceasul și ora.Am încercat toate variantele găsite pe net și aici la dvs. dar nu am reușit să repar acest lucru. În... -
Pictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...
in Windows 10 GamingPictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...: Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas doar ceasul și ora.Am încercat toate variantele găsite pe net și aici la dvs. dar nu am reușit să repar acest lucru. În... -
in Windows 10 Software and AppsPictogramele de sistem din bara de notificări din dreapta au dispărut. Mi-a rămas doar...: Bună ziua!As dori să mă ajutați într-o problemă.De ieri mi-au dispărut toate pictogramele din bara de notificări din dreapta ecranului, jos. A rămas doar ceasul și ora.Am încercat toate variantele găsite pe net și aici la dvs. dar nu am reușit să repar acest lucru. În... -
Il pc si blocca all'avvio
in Windows 10 Software and AppsIl pc si blocca all'avvio: Salve, quando accendo il mio pc con windows 11, mi fa inserire la password e poi mi dice ti diamo il benvenuto e continua a caricare. Non riesco ad accedere al sistema operativo. sta andando avanti da 20 minuti. Cosa faccio? Vi prego.... -
Como encuentro mi clave de bitlocker si no aparece
in Windows 10 GamingComo encuentro mi clave de bitlocker si no aparece: Hola yo tengo una Windows 11 qué me la dio ceibal y se me bloqueo por bitlocker pero entro a dicha página Para ver mi código pero no me Salta el código y pongo copiar código y no me aparece en el portapapeles solución... -
Como encuentro mi clave de bitlocker si no aparece
in Windows 10 Software and AppsComo encuentro mi clave de bitlocker si no aparece: Hola yo tengo una Windows 11 qué me la dio ceibal y se me bloqueo por bitlocker pero entro a dicha página Para ver mi código pero no me Salta el código y pongo copiar código y no me aparece en el portapapeles solución... -
setare data in format dd/mm/yyyy pe PC
in Windows 10 Software and Appssetare data in format dd/mm/yyyy pe PC: cum schimb setare datei https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/setare-data-in-format-ddmmyyyy-pe-pc/6c40811f-70f2-4fb2-853a-08374de89802 -
Resetti PC 1% si blocca
in Windows 10 Installation and UpgradeResetti PC 1% si blocca: Il mio pc é un honor magickbook 15 e volevo ripristinarlo solo che nel tentativo mi di é bloccato. Ho provato a fare di tutto se guendo anche tutorial su YouTube. Ma nulla da fare, non posso fare la reinstallazione di windows con il cd perché io non ho il cd di windows ho... -
Restriction to use PC sistem with Windows
in Windows 10 CustomizationRestriction to use PC sistem with Windows: Hello! I want to restrict a time for use PC with windows 10 Pro, between 5.00 AM and 23.00 PM. Before this time si want to show a warning, then at the time specified to shout down PC. Between 23.00 PM and next 5.00AM i want to not boot Windows no matter what. Needer HDD...