Windows 10: שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות...

Discus and support שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות... in Windows 10 Gaming to solve the problem; אני רוצה לעשות סיסמא לאפליקציות שלי על המחשב... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by moshe butman, Apr 8, 2024.

1. שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות...

אני רוצה לעשות סיסמא לאפליקציות שלי על המחשב

:)

moshe butman, Apr 8, 2024
Thema:

שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות...

Loading...
  1. שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות... - Similar Threads - שלום קוראים לי

2. שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה

in Windows 10 Gaming
    שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה: שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה איך אפשר למנוע זאת תודהHello, I have a computer in an organization with several users whose profiles are deleted for no reason. How can this be prevented? Thanks...
  3. שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה

in Windows 10 Software and Apps
    שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה: שלום , יש לי מחשב בארגון עם כמה משתמשים שמשום מה נמחקים לו פרופילים ללא סיבה איך אפשר למנוע זאת תודהHello, I have a computer in an organization with several users whose profiles are deleted for no reason. How can this be prevented? Thanks...
  4. היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא

היי שלום יש לי את האפליקציה של התמונות ואכן יש איתה תקלות ובאגים מסוים אבקש את עזרתכם בנושא: למיקרוספט תמיכה תכנית יש תקלה באפליקציה אם תוכלו לעזור לי איני מצליח לגשת להגדרות האפליקציה כמובן לערוך את התמונה ועוד מדובר בתקלה שהתחילה היום 23/11/2024...
  5. אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי

in Windows 10 Gaming
    אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי: איך אפשר לשנות את מקשי הפונקציה ctrl - fn?באתר של לנובו הציעו לי 3 אפשרויות, ואף אחת מתוכם לא רלוונטית עבורי,[אפשרות אחת דרך תפריט ביוס, ואין לי את התפריט המוצג, עוד אפשרות דרך לנובו וינטג', וגם שם אין את התפריט המוצג]תודה רבה!...
  6. אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי

אני לא מצליח לשנות את מקשי הפונקציה - ctrl - fn, אשמח למי שיוכל לעזור לי: איך אפשר לשנות את מקשי הפונקציה ctrl - fn?באתר של לנובו הציעו לי 3 אפשרויות, ואף אחת מתוכם לא רלוונטית עבורי,[אפשרות אחת דרך תפריט ביוס, ואין לי את התפריט המוצג, עוד אפשרות דרך לנובו וינטג', וגם שם אין את התפריט המוצג]תודה רבה!...
  7. שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות...

in Windows 10 Network and Sharing
    שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות...: אני רוצה לעשות סיסמא לאפליקציות שלי על המחשב https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D/7e34a596-e45e-402d-99d8-d4511fd06fd7
  8. שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות...

שלום! קוראים לי משה בוטמן ואני רוצה לשאול אתכם שאלה ותודה מראש על התשובות: אני רוצה לעשות...: אני רוצה לעשות סיסמא לאפליקציות שלי על המחשב https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D/7e34a596-e45e-402d-99d8-d4511fd06fd7
  9. למה אני צריך כל תקופה לשנות סיסמא ? זה לא נוח לי

in Windows 10 Gaming
    למה אני צריך כל תקופה לשנות סיסמא ? זה לא נוח לי: למה אני צריך כל תקופה לשנות סיסמא ? זה לא נוח לי https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99/36d850bc-65e1-48df-a003-5caa45ae675b
  10. למה אני צריך כל תקופה לשנות סיסמא ? זה לא נוח לי

למה אני צריך כל תקופה לשנות סיסמא ? זה לא נוח לי: למה אני צריך כל תקופה לשנות סיסמא ? זה לא נוח לי https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%90%D7%A0%D7%99/36d850bc-65e1-48df-a003-5caa45ae675b