Windows 10: Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...
Discus and support Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne... in Windows 10 Gaming to solve the problem; Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne yapabilirim... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by ugur can batı, Nov 22, 2024.
Thema:
Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...
Loading...
-
Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne... - Similar Threads - Şimdi bende pro
-
Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu
in Windows 10 GamingWindows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj... -
Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu
in Windows 10 Software and AppsWindows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj... -
Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...
in Windows 10 Software and AppsŞimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne...: Şimdi bende win 10 pro key var 11 yükledim başka bir bilgisayara onu etkinleştirmek için ne yapabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%C5%9Fimdi-bende-win-10-pro-key-var-11/df15e88c-c080-46e9-933e-286891d39871 -
Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum
in Windows 10 GamingBende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum: Bu anahtar baska sistemde kayıtlı diyor. Microsoft ile telefondan görüsmek anlatmak istiyorum. Yeni PC parcaları aldım sonra sıfır wındows yukledım. Key yazdım bana 0xC004C008 hatası verıyor. Eski Bilgisayarımda windows aktive. Bu PC de aktive edemiyorum acil yardım talep... -
Bende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum
in Windows 10 Software and AppsBende Bir Windows Key Var Ama Windows'umu Aktive Etmeye Calısırken Error Alıyorum: Bu anahtar baska sistemde kayıtlı diyor. Microsoft ile telefondan görüsmek anlatmak istiyorum. Yeni PC parcaları aldım sonra sıfır wındows yukledım. Key yazdım bana 0xC004C008 hatası verıyor. Eski Bilgisayarımda windows aktive. Bu PC de aktive edemiyorum acil yardım talep... -
Win 11 Pro Key
in Windows 10 GamingWin 11 Pro Key: My computer gave BSOD last week. Shop was unable to fix and suggested replacing. I bought new with Windows 11 Home. Can I use key from old computer that had 11 Pro? If yes then how do I fined key? I have my hard drive from computer. My Asus was not 4 years old.... -
Win 11 Pro Key
in Windows 10 Software and AppsWin 11 Pro Key: My computer gave BSOD last week. Shop was unable to fix and suggested replacing. I bought new with Windows 11 Home. Can I use key from old computer that had 11 Pro? If yes then how do I fined key? I have my hard drive from computer. My Asus was not 4 years old.... -
Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.
in Windows 10 GamingElimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.: Eski bilgisayarımda gayet düzgün çalışıyordu sonra yazıcıyı bir süre kullanmadım ve o süre zarfında yeni bir bilgisayara geçtim. Eski bilgisayarımın işletim sisteminden farklı olarak windows 11 idi ve yazıcıyıyı bilgisayara kablolu bir şekilde bağladığımda yazıcıyı görmedim.... -
Elimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.
in Windows 10 Software and AppsElimde canon mp 250 modelinde bir yazıcı var. Ve windows 11 bilgisayarımda onu göremiyorum.: Eski bilgisayarımda gayet düzgün çalışıyordu sonra yazıcıyı bir süre kullanmadım ve o süre zarfında yeni bir bilgisayara geçtim. Eski bilgisayarımın işletim sisteminden farklı olarak windows 11 idi ve yazıcıyıyı bilgisayara kablolu bir şekilde bağladığımda yazıcıyı görmedim....