Windows 10: Sipariş sorunum

Discus and support Sipariş sorunum in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; ben 2020 de bir oyun almıştım pc den ama 2022 de kendime xbox aldığımda ve kurduktan sonra pc aldığım oyunlar sipariş geçmişimde artık gözük müyordu bu... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by 666Tamer, Feb 6, 2023.

1. 666Tamer Win User

Sipariş sorunum

ben 2020 de bir oyun almıştım pc den ama 2022 de kendime xbox aldığımda ve kurduktan sonra pc aldığım oyunlar sipariş geçmişimde artık gözük müyordu bu neden oldu bilmiyorum ama bu sorunu yaşıyan birisi daha var https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/minecraft-wont-show-up-in-my-order-history/232baa50-bb27-4f1e-bb6a-1675333a44e1

:)

666Tamer, Feb 6, 2023

2. System image backup Windows 8.1

benim ses ve pille sorunum var

mustafagüler4, Feb 6, 2023
  3. Windows 10

Merhaba benim sorunum Defender çalışma penceresi çalışırken ekrana görünmüyor teşekkür ederim kolay gelsin

mehmetdurna, Feb 6, 2023
  4. vaddis Win User

Sipariş sorunum

email sync "as they arrive"

merhaba İngilizce bilmiyorum ve sitenizde Türkçe yok cevap verebilecekmisiniz onuda bilmiyorum.

şuanki sorunum telefonum dondu ve hiç bir şey görev görmüyor, ekran koruyucu saat çıkıyor, bilgisayara bağladığımda bana şifre gir diyor ama dokunmatik çalışmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum bu cihazda restart varmı varsa nasıl yapacağım yardım

lumia 925

vaddis, Feb 6, 2023
Thema:

Sipariş sorunum

Loading...
  1. Sipariş sorunum - Similar Threads - Sipariş sorunum

2. Sipariş sorunum

in Windows 10 Gaming
    Sipariş sorunum: ben 2020 de bir oyun almıştım pc den ama 2022 de kendime xbox aldığımda ve kurduktan sonra pc aldığım oyunlar sipariş geçmişimde artık gözük müyordu bu neden oldu bilmiyorum ama bu sorunu yaşıyan birisi daha var...
  3. Minecraft Tam Ekran Sorunum

in Windows 10 Gaming
    Minecraft Tam Ekran Sorunum: Minecraft 1.8 açtığımda normal olarak açık ancak tam ekran görüntüsü bastığım zaman tam ekran görüntüsüp kapanıyor hata veriyor. Bu sorun 1.7.2 de olmuyor. Java HotSpot (TM) Client VM uyarısı: Artımlı CMS kullanımı kullanımdan önce kaldırıldı ve gelecekteki bir sürümde...