Windows 10: Sistemimin yeterli olduğu oyunlarda FPS düşük
Discus and support Sistemimin yeterli olduğu oyunlarda FPS düşük in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; oyunlarda sistemim kaldırmasına rağmen kasma oluyor. Nvidia denetim masasından grafikleri falan düşürdüm. İşlemci performans modunda 3.3GHz ile... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by ÇağdaşSavaş, Apr 13, 2021.
Thema:
Sistemimin yeterli olduğu oyunlarda FPS düşük
Loading...
-
Sistemimin yeterli olduğu oyunlarda FPS düşük - Similar Threads - Sistemimin yeterli olduğu
-
Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor
in Windows 10 Software and AppsBilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor: İyi günler, yeni bir bilgisayar aldım ve Windows'u içine kurdum ve driverları kurdum. Bugüne kadar hangi oyunu denediysem, biraz oynadıktan sonra oyunlar çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?dump.zip... -
Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor
in Windows 10 GamingBilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor: İyi günler, yeni bir bilgisayar aldım ve Windows'u içine kurdum ve driverları kurdum. Bugüne kadar hangi oyunu denediysem, biraz oynadıktan sonra oyunlar çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?... -
oyunlarda directx hatası
in Windows 10 Gamingoyunlarda directx hatası: neredeyse her oyunda directx hatası alıyorum bazen oyunun ortasında alıyorum bazende oyun açılırken oluyor herşeyimin güncel olduğunu kontrol ettim sürücüleri silip tekrar yükledim ancak hala düzelmiyor 2 kere format attım hala aynı... -
oyunlarda directx hatası
in Windows 10 Software and Appsoyunlarda directx hatası: neredeyse her oyunda directx hatası alıyorum bazen oyunun ortasında alıyorum bazende oyun açılırken oluyor herşeyimin güncel olduğunu kontrol ettim sürücüleri silip tekrar yükledim ancak hala düzelmiyor 2 kere format attım hala aynı... -
Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor
in Windows 10 GamingJoystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum... -
Joystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor
in Windows 10 Software and AppsJoystick düğmeleri bazı oyunlarda çalışmıyor: Günaydın Bilgisayarımda bir oyun oynuyordum ve joystick çalışıyordu sorun yoktu ama bugün bazı oyunlar yanıt vermiyor Bazı oyunların çalışması beni neden şaşırttı bilmiyorum... -
Düşük FPS Sorunu
in Windows 10 GamingDüşük FPS Sorunu: Merhaba, ben bir süredir oyunlarda düşük fps alıyorum. Bilgisayarım Laptop ve bilgisayarıma format attıktan sonra fps dahada düştü ve birden fazla sorunlarla karşılaştım. Özellikle en çok oynadığım oyunları sizin için link olarak vereceğim.Bahsettiğim oyunları link olarak... -
Düşük FPS Sorunu
in Windows 10 Software and AppsDüşük FPS Sorunu: Merhaba, ben bir süredir oyunlarda düşük fps alıyorum. Bilgisayarım Laptop ve bilgisayarıma format attıktan sonra fps dahada düştü ve birden fazla sorunlarla karşılaştım. Özellikle en çok oynadığım oyunları sizin için link olarak vereceğim.Bahsettiğim oyunları link olarak... -
Fps
in Windows 10 GamingFps: Fps dropped when using windows 11 and Bluetooth controller also series x control disconnects when playing games and using Bluetooth https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/fps/1f59cae7-746f-4333-9b9b-f5058542042b