Windows 10: Системна мова
Discus and support Системна мова in Windows 10 Gaming to solve the problem; Системною мовою інтерфейсу за замовчуванням стоїть російська, при чому без можливості зміни на англійську чи українську. Це називається Windows 10... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Михайло Єрмолов, Jun 16, 2022.
Thema:
Системна мова
Loading...
-
Системна мова - Similar Threads - Системна мова
-
Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...
in Windows 10 GamingДобрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...: Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується для голосового вводу в Windows 10 та Windows 11. Прошу щоб ця функція була в найближчому майбутньому.... -
Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...
in Windows 10 Software and AppsДобрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується...: Добрий день! В мене питання і одночасно прохання, чому українська мова не підтримується для голосового вводу в Windows 10 та Windows 11. Прошу щоб ця функція була в найближчому майбутньому.... -
Системна мова
in Windows 10 Software and AppsСистемна мова: Системною мовою інтерфейсу за замовчуванням стоїть російська, при чому без можливості зміни на англійську чи українську. Це називається Windows 10 Домашняя для одного языка. Будь ласка поясніть чому я не маю змоги змінити мову інтерфейсу... -
Системна мова
in Windows 10 CustomizationСистемна мова: Системною мовою інтерфейсу за замовчуванням стоїть російська, при чому без можливості зміни на англійську чи українську. Це називається Windows 10 Домашняя для одного языка. Будь ласка поясніть чому я не маю змоги змінити мову інтерфейсу...