Windows 10: Soubor nenalezen. Zkontrolujte název souboru a akci opakujte.
Discus and support Soubor nenalezen. Zkontrolujte název souboru a akci opakujte. in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Při spuštění aplikací nemohu soubor uložit. Když se pokusím, zobrazí se chybová zpráva „Soubor nebyl nalezen. Zkontrolujte název souboru a akci... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by TerezB, Oct 3, 2019.
Thema:
Soubor nenalezen. Zkontrolujte název souboru a akci opakujte.
Loading...
-
Soubor nenalezen. Zkontrolujte název souboru a akci opakujte. - Similar Threads - Soubor nenalezen Zkontrolujte
-
Jak získat oprávnění k odstranění souboru
in Windows 10 GamingJak získat oprávnění k odstranění souboru: Dobrý den, potřebuji odstranit soubory nacházejí se v OS C. Pořád mi to ale píše, že potřebuji oprávnění správce a když to povolím jsem správce, tak se mi ukáže že je potřeba se obrátit na SYSTEMS. Nevím co to znamená a jak to povolení získat. Zkoušela jsem změnit oprávnění k... -
Jak získat oprávnění k odstranění souboru
in Windows 10 Software and AppsJak získat oprávnění k odstranění souboru: Dobrý den, potřebuji odstranit soubory nacházejí se v OS C. Pořád mi to ale píše, že potřebuji oprávnění správce a když to povolím jsem správce, tak se mi ukáže že je potřeba se obrátit na SYSTEMS. Nevím co to znamená a jak to povolení získat. Zkoušela jsem změnit oprávnění k...