Windows 10: Stacja Dysków DVD nie czyta płyt.

Discus and support Stacja Dysków DVD nie czyta płyt. in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Cześć, mam problem z nagrywarką płyt DVD. Chciałem obejrzeć zdjęcia z badania na komputerze i system nie widzi płyt. Z ciekawości włożyłem płytę DVD z... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Igor Marcinkowski8713, Jul 30, 2023.

1. Stacja Dysków DVD nie czyta płyt.

Cześć, mam problem z nagrywarką płyt DVD. Chciałem obejrzeć zdjęcia z badania na komputerze i system nie widzi płyt. Z ciekawości włożyłem płytę DVD z grą Farming Simulator 22 i tak samo nie działa. Nie wiem co może być problemem, ponieważ z tego napędu korzystam praktycznie codziennie i jest mi niezbędny. Pomyślałem że może jakiś kabelek od płyty głównej się odpiął komputer to jakiś gotowiec fujitsu esprimo ale ja za Chiny się nie znam na tym wszystkim. Może jak wiecie, to powiedzcie co mam podpiąć do czego w płycie głównej, a jak nie to jaki może być inny problem. Z góry dziękuje za każd

:)

Igor Marcinkowski8713, Jul 30, 2023
  2. 24C
    24c Win User

Sign in without p/w issue

Did a clean install of Windows 10 and updated it to the version shown.
    Trying to eliminate the need for p/w at sign in, I ran netplwiz as I have always done.

Top USER ACCOUNTS is from the Install I've been upgrading for a long time
    Bottom USER ACCOUNTS is from today's clean install on another machine

There is no:
    "Users must enter a user name and password to use this computer" to uncheck
    in the clean install
    I have never seen this before and can't by pass the sign in p/w step

Any suggestions greatly appreciated

Stacja Dysków DVD nie czyta płyt. 296028d1599263261t-sign-without-p-w-issue-ver.png

Stacja Dysków DVD nie czyta płyt. 296029d1599263309t-sign-without-p-w-issue-intel.jpg

Stacja Dysków DVD nie czyta płyt. 296030d1599263325t-sign-without-p-w-issue-amd.png

3. Bree Win User
    Dvd drive not showing

Is this the HP 15r014tx in your system specs? If so, try the steps in this thread....
    https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebo...r/td-p/6186456

It may be that your DVD drive has a hardware failure (as was suggested in that thread).

More HP support and diagnosis suggestions here in their Help pages....
    https://support.hp.com/us-en/document/c03370738

4. Renkaaa Win User

Stacja Dysków DVD nie czyta płyt.

Nie można nawiązać połączenia” w czasie dodawania konta Microsoft

Mam problem. Kupiłam telefon. Windows Phone 8S by HTC. Nie mozna nawiązać połączenią w czasie dodawanią konta Microsoft.chiałam wejśc żeby sciągnąć aplikację,
    Byłam w salonie wszystko jest dobrze , internet działa.

Renkaaa, Jul 30, 2023
Thema:

Stacja Dysków DVD nie czyta płyt.

Loading...
  1. Stacja Dysków DVD nie czyta płyt. - Similar Threads - Stacja Dysków DVD

2. Nie mogę się zalogować.

in Windows 10 Software and Apps
    Nie mogę się zalogować.: Dzień dobry,Jakiś czas temu zmieniłem hasło do konta Microsoft ale nie aktualizowałem go na laptopie córki. Przedwczoraj użyłem opcji "znajdź moje urządzenie" i zablokowałem laptopa i teraz nie mogę go odblokować bo pin do konta administratora niedziała, opcja zmiany pinu w...
  3. Nie działa mi monitor

in Windows 10 Customization
    Nie działa mi monitor: Pobrałem ten plik http://www.mediafire.com/file/glhssh0ispvr48f/Splashtop_Wired_XDisplay_Agent_v1.5.2.0.exe i go odpaliłem niby przez to dało się zrobić drugi ekran z telefonu i gdy to odpaliłem włączył się monitor i nic się nie dało zrobić i wyłączyłem komputer i włączyłem i...
  4. Nie działa mi monitor

Nie działa mi monitor: Pobrałem ten plik http://www.mediafire.com/file/glhssh0ispvr48f/Splashtop_Wired_XDisplay_Agent_v1.5.2.0.exe i go odpaliłem niby przez to dało się zrobić drugi ekran z telefonu i gdy to odpaliłem włączył się monitor i nic się nie dało zrobić i wyłączyłem komputer i włączyłem i...
  5. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

in Windows 10 Gaming
    Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  6. Nie mogę zainstalować TLaunchera.

Nie mogę zainstalować TLaunchera.: Nie mogę zainstalować TLaunchera. Prosze o pomoc. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-zainstalowa%C4%87-tlaunchera/be5db5d1-5c5a-4968-817e-0b119fdca8a7
  7. Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...

in Windows 10 Gaming
    Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...: Zostałem tu skierowany przez dział pomocy Epic Games. ponowne zainstalowanie nie działa. prosiłbym o pomocwybrałem "topics" jako Gaming ponieważ dotyczy tylko i wyłącznie Epic Games...
  8. Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...

Błąd pliku EpicGamesLauncher.exe"Nie można kontynuować wykonania kodu, ponieważ nie...: Zostałem tu skierowany przez dział pomocy Epic Games. ponowne zainstalowanie nie działa. prosiłbym o pomocwybrałem "topics" jako Gaming ponieważ dotyczy tylko i wyłącznie Epic Games...
  9. Błędy i nie dokładności

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Błędy i nie dokładności: Witam mam tu taki problem , jakiś czas temu gdy aktualizowałem laptopa zapomniałem go podłączyć do ładowania i podczas aktualizowania rozładował się i od tamtej pory mam jakieś braki nie działa mi klawisz od mikrofonu, nie działa mi panel sterowania Asusa, dysk pracuje na...
  10. Pendrive nie działa

in Windows 10 Network and Sharing
    Pendrive nie działa: witam mam błąd Device USB\VID_1130&PID_1803\5&9ec5e7a&0&3 had a problem starting. Driver Name: usbstor.inf Class Guid: {36fc9e60-c465-11cf-8056-444553540000} Service: USBSTOR Lower Filters: Upper Filters: Problem: 0xA Problem Status: 0xC000009C nie mogę...