Windows 10: Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη
Discus and support Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη in Windows 10 Gaming to solve the problem; Σε υπολογιστή με win 10 22H2 ξαφνικά σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία όταν κάνω δεξι κλικ σε καρφιτσωμένες εφαρμογες word,... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by iron_dk, Apr 9, 2025.
Thema:
Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη
Loading...
-
Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη - Similar Threads - Σταμάτησαν να εμφανίζονται
-
in Windows 10 Software and AppsΣταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη: Σε υπολογιστή με win 10 22H2 ξαφνικά σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία όταν κάνω δεξι κλικ σε καρφιτσωμένες εφαρμογες word, excel, κλπ στην έναρξη αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά στην γραμμή εργασιών.Νομίζω το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από... -
in Windows 10 CustomizationΣταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη: Σε υπολογιστή με win 10 22H2 ξαφνικά σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία όταν κάνω δεξι κλικ σε καρφιτσωμένες εφαρμογες word, excel, κλπ στην έναρξη αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά στην γραμμή εργασιών.Νομίζω το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από... -
Δεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ
in Windows 10 Installation and UpgradeΔεν μου φορτώνουν τα windows μετά από φορματ: Προσπάθησα να κάνω format και ενώ ολοκληρώθημε στη συνέχεια δεν μου φόρτωνε τα windows . Στην επιλογή λειτουργικού συστήματος εμφανίζει δύο επιλογές τις ίδιες όμως , windows 10 τόμος 4 και καμία από τις δύο δεν λειτουργεί . Εχει κάποιος κάποια λύση ;... -
γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?
in Windows 10 Gamingγιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα... -
γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?
in Windows 10 Software and Appsγιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows 10 Software and AppsΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows Hello & LockscreenΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows 10 GamingΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια
in User Accounts and Family Safetyθέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια: θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1/3a15bb8d-6439-4d56-a33a-0d17054873f1"