Windows 10: Sürekli çöken işletim sistemi
Discus and support Sürekli çöken işletim sistemi in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Windows Live3, Apr 13, 2025.
Thema:
Sürekli çöken işletim sistemi
Loading...
-
Sürekli çöken işletim sistemi - Similar Threads - Sürekli çöken işletim
-
Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor
in Windows 10 GamingSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
in Windows 10 Software and AppsSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
in Windows 10 Installation and UpgradeSürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme... -
in Windows 10 GamingSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
in Windows 10 Software and AppsSürekli çöken işletim sistemi: I have been using Windows since version 95. I have not used only versions 8 and 9. Windows 7 was the most stable version in my opinion. There were many problems with it. Unfortunately, Windows could not fix the problems in the last 30 years and left everything as it was and... -
Apple ios işletim sistemli cihazlar ile donatılmış bir şekilde para
in Windows 10 GamingApple ios işletim sistemli cihazlar ile donatılmış bir şekilde para: Apple ios işletim sistemli cihazlar için https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/apple-ios-i%C5%9Fletim-sistemli-cihazlar-ile/a1b8c483-bbe2-4ebe-af6c-a9b4217af9fc -
çift işletim sistemi seç ekranı yok...
in Windows 10 Gamingçift işletim sistemi seç ekranı yok...: merhaba bilgisayarımda olan bir sorun var bilgisayara çift işletim sistemi kurdum. sonra bir kaç gün sonra işletim sistemi seç ekranı yok hayla işletim sistemi var 10 ve 11 gibi gözüküyor ama açılışta ekran gelmiyor. english: hello, there is a problem with my computer, I have... -
çift işletim sistemi seç ekranı yok...
in Windows 10 Software and Appsçift işletim sistemi seç ekranı yok...: merhaba bilgisayarımda olan bir sorun var bilgisayara çift işletim sistemi kurdum. sonra bir kaç gün sonra işletim sistemi seç ekranı yok hayla işletim sistemi var 10 ve 11 gibi gözüküyor ama açılışta ekran gelmiyor. english: hello, there is a problem with my computer, I have... -
Seste Sürekli Donma Sorunu
in Windows 10 CustomizationSeste Sürekli Donma Sorunu: Ses driverimi farkında olmadan sildim sonra tekrar yükledim.Yüklediğimden beri internette müzik dinlerken ve video izlerken masaüstünde başka dosyaları veya klasörleri açtığımda seste donmalar oluyor. örnek https://muzikmp3indir.com/buray-sevme-beni-muzik-mp3-indir-122515...