Windows 10: Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

Discus and support Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu.... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by TeknoEyes, Apr 29, 2025 at 4:13 PM.

1. TeknoEyes Win User

Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme kuruyor yani bu böyle her pcyi açmak istediğimde sürekli oluyor ve pcyi açmak istediğimde hergün 1 saatim gidiyor bu yüzden. Yükleyememe sorununu Wifi driveri olduğu düşünüyorum. şuan wifide sorun yok düzgün çalışıyor ama update kısmında ismi geçiyor...

:)

2. Furkeii Win User

BSOD While Installing Windows OS / Windows Kurulurken Sürekli Mavi Ekran

Selamlar öncelikle , Sürekli mavi ekran hatası alıyordum çok fazla ve değişik nedenlerle . Bu yüzden Temiz kurulum yapıp tekrar kullanmak istedim. Her Kurmaya çalıştığımda mavi ekran aldım ve bu sürekli devam etti . Daha sonra bir Windows'a sahip oldum ama yine mavi ekran alıp durdum . Ne yapmam lazım acil yardımlarınız lütfen. Teşekkürler

Hi , I was getting many bsod errors while i was normally using my PC, afterwards i thought a clean install would clear the BSOD errors so i started to Re-Install Windows 10 from USB . Every time i've tried to install Windows , i got several BSOD Screens and got to Beginning. Finally i've managed to have access to a Windows but i was still getting too many BSOD. What should i do? Thanks.

Yours Sincerely.

3. windows 11 22H2 güncellemesini yaparken mavi ekran alıyorum

windows 11 22H2 güncellemesini yapamıyorum nekadar cok denersem deneyim güncellemenin ortasında mavi ekran alıyorum. sadece bu da değil genellikle ay da bir mavi ekran alıyorum bunun hala nedenini bulamadım ama ses kartından olduğunu düşünüyorum bilgisayarım yeni oyüzden endişeliyim lütfen yardım edin mavi ekran hata kodu: amdacpadf.sys

bilgisayar bileşenlerim;

MSI Alpha 15 B5EEK

rx6600m

ryzen 5800h

ibrahim büyükdayıoğlu, Apr 29, 2025 at 4:18 PM
  4. Furkeii Win User

BSOD While Installing Windows OS / Windows Kurulurken Sürekli Mavi Ekran

Bilgisayarı başlattıktan sonra , ''Biraz Bekleyin'' yazılı mavi bir ekran geldi , daha sonra ani bir mavi ekran gelip bilgisayarı yeniden başlattı.

Thema:

Loading...
  1. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor - Similar Threads - Sürekli Mavi Ekran

2. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Gaming
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  3. Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor

in Windows 10 Software and Apps
    Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıp Kapanıyor: Bu Windows 10 tec.'de Son güncellemeyi indirdikten sonra Güncellemeyi kurmak için pcye restart attı sonrasında ise Güncelleyemeyip eski haline kurdu. Ve Her pc'yi açtığımda aynı güncellemeyi bidaha yüklemeye çalışıp yine mavi ekran hatası veriyor sonra yine eski sürüme...
  4. Mavi Ekran Hatası

in Windows 10 Gaming
    Mavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip...
  5. Mavi Ekran Hatası

Mavi Ekran Hatası: Merhaba bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum ancak son zamanda "Attempted Write to Readonly Memory" adlı mavi ekran hatası almaya başladım bilgisayarım minidump dosyamı ek olarak sizinle paylaşıyorum yardımcı olur musunuz?minidump 2307.zip...
  6. Mavi Ekran Hatası

in Windows 10 Gaming
    Mavi Ekran Hatası: Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirimMinidumps.zip https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-hatas%C4%B1/cdbea322-cfcc-4a8a-ad78-65fece732108
  7. Mavi Ekran Hatası

Mavi Ekran Hatası: Durmadan aldığım mavi ekran hatası ne yapmam gerektiğini artık anlamıyorum birçok şey denedim yardımcı olursanız sevinirimMinidumps.zip https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/mavi-ekran-hatas%C4%B1/cdbea322-cfcc-4a8a-ad78-65fece732108
  8. Mavi ekran hatası

Mavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor....
  9. Mavi ekran hatası

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    Mavi ekran hatası: Merhaba,Bilgisayar açıldıktan bir süre sonra fotoğrafını eklediğim hatayı alıyorum. %0 dolmadan bilgisayar yeniden başlıyor ve bios açılıyor. Bios'tan çıkınca yeniden bios açılıyor. Sadece ikişer defa güç tuşuna basarak bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra windows başlıyor....
  10. Mavi ekran hatası

Mavi ekran hatası: Bilgisayarım açıldıktan bir süre sonra mavi ekran hatası alıyorum. Durdurma kodu: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Eklediğim görseldeki hatayı aldıktan sonra %0'da birkaç saniye kalıp bios ekranına atıyor. İlk yeniden başlatmada tekrar biosa atıyor. ikincide bilgisayar...