Windows 10: Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
Discus and support Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Ahmetev, Feb 23, 2025.
Thema:
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
Loading...
-
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması - Similar Threads - Tarayıcıda tam ekran
-
Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor
in Windows 10 GamingGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
in Windows 10 Software and AppsGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
in Windows 10 CustomizationGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
Tarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması
in Windows 10 GamingTarayıcıda tam ekran yapınca görüntü bozulması: Merhaba iyi günler.Tarayıcılarda google , opera ve edge vb. izlediğim videoyu tam ekrana alınca görüntü bozuluyor. Ekran küçükken hiçbir sorun yok fakat tam ekrana aldığımda görüntü kalitesi bozuluyor.Driverlarim güncel. Oyunlarda vs. hiçbir problem yaşamıyorum. Sadece... -
mavi ekran
in Windows 10 Software and Appsmavi ekran: Yeni bir oyuncu laptopu aldım ve 3. gün mavi ekran sorunu ile karşılaştım. dmp dosyasını ekliyorum. Bilgisi ve fikri olan yardımcı olabilir mi lütfen.minidump : https://drive.google.com/file/d/1yCX5W_mqupbI3I_4cy2eoZM271SCITTX/view?usp=drive_link... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 GamingCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 Software and AppsCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
mavi ekran
in Windows 10 Drivers and Hardwaremavi ekran: merhaba bilgisayarım ara mavi ekran veriyor. mavi ekran görüntüleyici indirdim ve sorun ntoskrnl.exe den neden gördüm sorun nası çözüleceği ile ilgili yardım edermisiniz minidump dosyası https://drive.google.com/open?id=1czeSWieoVXLtrKrSW1FBPQcoDFJwBTU0... -
Minecraft Tam Ekran Sorunum
in Windows 10 GamingMinecraft Tam Ekran Sorunum: Minecraft 1.8 açtığımda normal olarak açık ancak tam ekran görüntüsü bastığım zaman tam ekran görüntüsüp kapanıyor hata veriyor. Bu sorun 1.7.2 de olmuyor. Java HotSpot (TM) Client VM uyarısı: Artımlı CMS kullanımı kullanımdan önce kaldırıldı ve gelecekteki bir sürümde...