Windows 10: TAŞINABİLİR DİSKİM GÖRÜNMÜYOR FORMAT ATMAK İSTİYORUM
Discus and support TAŞINABİLİR DİSKİM GÖRÜNMÜYOR FORMAT ATMAK İSTİYORUM in AntiVirus, Firewalls and System Security to solve the problem; TAŞINABİLİR DİSKİM GÖRÜNMÜYOR FORMAT ATMAK İSTİYORUM... Discussion in 'AntiVirus, Firewalls and System Security' started by şenolaladağlı, Oct 15, 2019.
Thema:
TAŞINABİLİR DİSKİM GÖRÜNMÜYOR FORMAT ATMAK İSTİYORUM
Loading...
-
TAŞINABİLİR DİSKİM GÖRÜNMÜYOR FORMAT ATMAK İSTİYORUM - Similar Threads - TAŞINABİLİR DİSKİM GÖRÜNMÜYOR
-
Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor
in Windows 10 GamingGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
Gelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor
in Windows 10 Software and AppsGelişmiş görüntü ayarlarında ekran kartım görünmüyor: Windows sistem ayarlarinda gelişmiş görüntü ayarlarına giriyorum görüntü seç bölümünde "Ekran 1:Dahili Ekran" seçeneği çıkıyor. Bilgisayarım laptop ayrı bir ekran kullanmıyorum.Aşağıda Ekran bilgilerinde ise ;"Dahili ekran IntelR UHD Graphics 630 cihazına bağlı" olarak... -
Realtek audio görünmüyor
in Windows 10 GamingRealtek audio görünmüyor: bir uygulama ile tüm sürücüleri güncelledikten sonra realtek audio görünmemeye başladı sonra çözüm olarak bir sürü şey denedim bunlarraltek sürücülerini silip tekrar yüklemek aygıt yöneticisinden eski cihaz eklemek windows'u tekrar kurmaken sonunda bilgisayarı tamamen... -
Realtek audio görünmüyor
in Windows 10 Software and AppsRealtek audio görünmüyor: bir uygulama ile tüm sürücüleri güncelledikten sonra realtek audio görünmemeye başladı sonra çözüm olarak bir sürü şey denedim bunlarraltek sürücülerini silip tekrar yüklemek aygıt yöneticisinden eski cihaz eklemek windows'u tekrar kurmaken sonunda bilgisayarı tamamen... -
windows 11 hoperlör görünmüyor
in Windows 10 Gamingwindows 11 hoperlör görünmüyor: windows 11 yüklü bir laptop kullanıyorum laptobun kendi hoperlörü normalde realtek audio diye gözüküyordu ama bir uygulamadan tüm sürücüleri güncelledikten sonra hoperlör görünmemeye başladı ama kulaklık takınca kulaklık çalışıyor. msı'ın sitesinden realtek audio sürücüsünü... -
windows 11 hoperlör görünmüyor
in Windows 10 Software and Appswindows 11 hoperlör görünmüyor: windows 11 yüklü bir laptop kullanıyorum laptobun kendi hoperlörü normalde realtek audio diye gözüküyordu ama bir uygulamadan tüm sürücüleri güncelledikten sonra hoperlör görünmemeye başladı ama kulaklık takınca kulaklık çalışıyor. msı'ın sitesinden realtek audio sürücüsünü... -
hdd diskim %100 çalışıyor
in Windows 10 Gaminghdd diskim %100 çalışıyor: bilgisayarımda ne zaman bir oyun veya bir işlem yapsam hemen diskim %100 çalışmaya başlıyor ve buda bilgisayarımı donduruyor windows ta bu sorunlaru düzeltmek için çoğu ayarı yaptım desteklerde yazanları yaptım ama genede düzeltemedim yardım ederseniz sevinirim... -
in Windows 10 Software and Appshdd diskim %100 çalışıyor: bilgisayarımda ne zaman bir oyun veya bir işlem yapsam hemen diskim %100 çalışmaya başlıyor ve buda bilgisayarımı donduruyor windows ta bu sorunlaru düzeltmek için çoğu ayarı yaptım desteklerde yazanları yaptım ama genede düzeltemedim yardım ederseniz sevinirim... -
in Windows 10 BSOD Crashes and Debugginghdd diskim %100 çalışıyor: bilgisayarımda ne zaman bir oyun veya bir işlem yapsam hemen diskim %100 çalışmaya başlıyor ve buda bilgisayarımı donduruyor windows ta bu sorunlaru düzeltmek için çoğu ayarı yaptım desteklerde yazanları yaptım ama genede düzeltemedim yardım ederseniz sevinirim...