Windows 10: θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια
Discus and support θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια in User Accounts and Family Safety to solve the problem; θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια... Discussion in 'User Accounts and Family Safety' started by ΣπυροςΤζαμαριας, Dec 22, 2018.
Thema:
θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια
Loading...
-
θέλω να κατεβάσω τα wi 10 και να κάνω ενεργοποίηση με ψηφιακή άδεια - Similar Threads - θέλω να κατεβάσω
-
Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη
in Windows 10 GamingΣταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη: Σε υπολογιστή με win 10 22H2 ξαφνικά σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία όταν κάνω δεξι κλικ σε καρφιτσωμένες εφαρμογες word, excel, κλπ στην έναρξη αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά στην γραμμή εργασιών.Νομίζω το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από... -
Σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη
in Windows 10 CustomizationΣταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία στην έναρξη: Σε υπολογιστή με win 10 22H2 ξαφνικά σταμάτησαν να εμφανίζονται τα πρόσφατα ανοιγμένα αρχεία όταν κάνω δεξι κλικ σε καρφιτσωμένες εφαρμογες word, excel, κλπ στην έναρξη αλλά συνεχίζουν να εμφανίζονται κανονικά στην γραμμή εργασιών.Νομίζω το πρόβλημα εμφανίστηκε μετά από... -
γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?
in Windows 10 Gamingγιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα... -
γιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?
in Windows 10 Software and Appsγιατι δεν μπορω να κανω εγκαταση τα παιχνιδια?: ξεκιναω να κανω εγκατασταση ενα παιχιδι και στην ποεια μου βγαζει το μυνημα οτι λειπει το στοιχειο ddl. και σταματαει.επισης οταν κανω δεξι κλικ στο setub.exe και παω στις ιδιοτητες με εχει τσεκαρισμενο μονο για αναγνωση.οταν το ξετσεκαρω μου λεει οτι χρειζετε δικαιωματα... -
Θέλω να φέρω τον υπολογιστή μου με windows 11 pro ξε εργοστασιακή κατάσταση
in Windows 10 GamingΘέλω να φέρω τον υπολογιστή μου με windows 11 pro ξε εργοστασιακή κατάσταση: Πώς επαναφέρω τον υπολογιστή μου σε εργοστασιακή κατάσταση https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1/ccf548d7-c153-43fd-a8bd-2a99a538dc36 -
Θέλω να φέρω τον υπολογιστή μου με windows 11 pro ξε εργοστασιακή κατάσταση
in Windows 10 Software and AppsΘέλω να φέρω τον υπολογιστή μου με windows 11 pro ξε εργοστασιακή κατάσταση: Πώς επαναφέρω τον υπολογιστή μου σε εργοστασιακή κατάσταση https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CF%89-%CE%BD%CE%B1/ccf548d7-c153-43fd-a8bd-2a99a538dc36 -
Τι να κάνω;;!!
in Windows 10 Software and AppsΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows Hello & LockscreenΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω... -
Τι να κάνω;;!!
in Windows 10 GamingΤι να κάνω;;!!: Έκανα τον υπολογιστή μου διαγνωστική εκκίνηση και τώρα δεν με αφήνει να μπω στο λογαριασμό χρήστη μου και μου βγάζει το μήνυμα: «Κάτι συμβαίνει και το PIN σας δεν είναι διαθέσιμο. Κάντε κλικ για να ρυθμίσετε ξανά το PIN σας». Όταν πάταω όμως τίποτα δεν γίνεται. Επιπλέων πάω...