Windows 10: Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya...

Discus and support Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Diğer şeylerin yanı sıra kritik kurumsal uygulamalarımızdan biri tarafından etiket basımı için kullanılan Server 2016 çalıştıran bir sistemimiz var.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by MustafaBirken, Feb 23, 2022.

1. Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya...

Diğer şeylerin yanı sıra kritik kurumsal uygulamalarımızdan biri tarafından etiket basımı için kullanılan Server 2016 çalıştıran bir sistemimiz var. Etiket yazıcıları ayrı bir 2008 R2 yazdırma sunucusuna bağlıdır ve bu nedenle uygulamamız için yazdırmayı etkinleştirmek için ilgili yazdırma kuyruklarını yüklememiz, bir hizmet hesabı oluşturmamız yeterlidir ve artık hazırız. Ancak, şimdi birkaç kez, uygulamada etiket baskısı aniden bozuluyor ve araştırmaya gittiğimde, tüm etiket yazıcı kuyruklarının ortadan kalktığını keşfediyorum. Kuyrukları manuel olarak yeniden yükledikten sonra, birkaç haf

:)

MustafaBirken, Feb 23, 2022

2. Random crash without BSOD

Aynı sorunum var. Son zamanlarda 5600xt darbe modeli grafik kartı satın aldım.
    Rastgele yeniden başlatın ve bir başlangıç ​​ölçütü istediğinizde veya oyun oynamak rastgele yeniden başlatın.
    Döküm dosyalarım aşağıda:

Google Drive: Anmelden

Teşekkür ederim

Melih Baygör, Feb 23, 2022
  3. BarisT Win User
    Lütfen burada reklam veya yasa dışı materyallere bağlantılar bulundurmayın

Merhaba arkadaşlar :smileyhappy:

Nokia cihazınıza yükleyebileceğiniz her şey ile ilgili yeni bir panoya hoş geldiniz!

Burada oyunlar ve hizmet programları gibi telefon uygulamalarının muhteşem dünyasını tartışabilirsiniz. Kullanışlı içeriğe sahip çok sayıda yasal kaynak var (Windows Phone Mağaza,Nokia
    Mağaza
    ,Nokia Beta Labs ve sizler tarafından yayınlanacağından emin olduğum çok sayıda kaynak gibi).

Aşağıdaki kurallara bağlı kalmak şartıyla bir Nokia cihazına yüklenebilecek her yazılımı tartışmaktan çekinmeyin:

• Yazılım ücretsiz veya meşru şekilde satın alınmış olmalıdır.
    • Bağlandığınız site HİÇBİR yasa dışı materyal içermemelidir.
    • Hiçbir yazılımın reklamını yapmamanız gerekir. Kişileri herhangi bir yazılım ile ilgili bilgilendirmenin (nereden edinilebilir, başka bir üyenin sorusuna bir cevap sağlamak için ne yapar) bir sakıncası yoktur ancak satıcılar ve yazılım şirketlerinin
      kendileri tarafından yapılan reklamlar veya gönderiler silinecektir.
      (Bir şirketi temsil ettiğini iddia eden herkesin kimliğini doğrulamamız mümkün değildir)
    • Buna pano kullanıcı adları dahildir - mevcut bir şirketi veya servis sağlayıcısını çağrıştıran kullanıcı adları ile kayıt yapmayın.
    • Bu kurallar tüm tartışmaların kullanıcılar arası destek üzerine yoğunlaşmasını sağlamak için gereklidir. Bu kuralların ihlal edilmesi geçici veya kalıcı yasaklama ile sonuçlanabilir.

En iyi dileklerimizle,

Nokia Destek Forumu Ekibi

BarisT, Feb 23, 2022
  4. Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya...

File:\Boot\BCD - Error code : 0xc00000e9 HATASI

Bilgisayar Açılımı Uyarıyı Veriyor Format Atmadan Sorunun Bir Çözümü Varmı?
    Teşekkür Ederim.

Bilgisayarınıza bağlı bir aygıtla ilgili bir sorun

oluştu Beklenmeyen bir G / Ç hatası oluştu.

Dosya: \ Boot \ BCD

Hata kodu: 0xc00000e9

Bu sorun çıkarılabilir bir depolama aygıtı kullanımdayken veya arızalı olduğunda çıkarılabilir.
    Çıkarılabilir depoları düzgün şekilde bağlayıp bilgisayarınızı yeniden başlatmak, bu sorunu giderebilir.

KasvereTAŞKALE, Feb 23, 2022
Thema:

Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya...

Loading...
  1. Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya... - Similar Threads - Tüm Yazdırma Kuyrukları

2. lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...

in Windows 10 Gaming
    lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne...: lenovo cihazımda kamera çalışmıyor siyah ekran gösteriyor herhangi bir çizik kirde yok ne yapabilirm https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/lenovo-cihaz%C4%B1mda-kamera/5f2845b1-334a-406f-aa1d-d0aa50cb14e7
  3. Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor

in Windows 10 Software and Apps
    Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor: İyi günler, yeni bir bilgisayar aldım ve Windows'u içine kurdum ve driverları kurdum. Bugüne kadar hangi oyunu denediysem, biraz oynadıktan sonra oyunlar çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?dump.zip...
  4. Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor

in Windows 10 Gaming
    Bilgisayarım Tüm Oyunlarda Crash Veriyor: İyi günler, yeni bir bilgisayar aldım ve Windows'u içine kurdum ve driverları kurdum. Bugüne kadar hangi oyunu denediysem, biraz oynadıktan sonra oyunlar çöktü. Bu sorunu nasıl çözebilirim?...
  5. Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Bilgisayarın D diskinde herhangi bir işlem yapamıyorum ve şu hatayı alıyorum Hata...: evet ekranda görüldüğü hatayı nasıl düzeltebilirim? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1n-d-diskinde-herhangi-bir/95348e49-f136-4b2a-8d16-f4ac44e32063
  6. Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050

in Windows 10 Gaming
    Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link...
  7. Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050

Bu bilgisayar bir hata denetiminde yeniden başlatıldı. Yapılan hata denetimi: 0x00000050: Merhaba Sayın Yetkili, bu yeniden başlatma sorunu hakkında yardım edebilir misin?Rapor Kimliği: 0ea1a008-faa9-4eb3-9478-e5bf5fcc2bfeDöküm dosyası dmp aşağıda linktedir.https://drive.google.com/file/d/17bhRTEs09BK31qMkG-NIcqW7OiFN7u7k/view?usp=drive_link...
  8. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

in Windows 10 Gaming
    Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....
  9. Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....

Hay aksi, bir şeyler ters gitti. Lütfen uygulamayı yeniden başlatın ve tekrar deneyin....: uygulamayı yükledim açtım çalıştı herşeyi yapabiliyordum. sonra açmayı denedim beyaz ekran şeklinde kalıyordu bende ne yapacağımı bilemiyorum uygulamayı sildim tekrar yükledim aynı sorun devam ediyor....
  10. Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya...

in Windows 10 Gaming
    Tüm Yazdırma Kuyrukları rastgele kayboluyor, herhangi bir yeniden başlatma veya yamaya...: Diğer şeylerin yanı sıra kritik kurumsal uygulamalarımızdan biri tarafından etiket basımı için kullanılan Server 2016 çalıştıran bir sistemimiz var. Etiket yazıcıları ayrı bir 2008 R2 yazdırma sunucusuna bağlıdır ve bu nedenle uygulamamız için yazdırmayı etkinleştirmek için...