Windows 10: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

Discus and support چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم in Cortana to solve the problem; چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی... Discussion in 'Cortana' started by ms mohamadi, Apr 20, 2024.

1. چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید.

:)

ms mohamadi, Apr 20, 2024
  2. Monk.e83 Win User

Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .

Monk.e83, Apr 20, 2024
  3. Ahhzz Win User
    Windows 10 Tweaks

Pressing “Windows+Pause Break” (it’s up there next to scroll lock) opens the “System” Window.

Windows 10: In the new version of Windows, Explorer has a section called Quick Access. This includes your frequent folders and recent files. Explorer defaults to opening this page when you open a new window. If you’d rather open the usual This PC, with links to your drives and library folders, follow these steps:

• Open a new Explorer window.
    • Click View in the ribbon.
    • Click Options.
    • Under General, next to “Open File Explorer to:” choose “This PC.”
    • Click OK

credit to Lifehacker.

Ahhzz, Apr 20, 2024
  4. entropy13 Win User

چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

Good enough?

Look at sig for list. *Wink چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم ;)

How about the CPU cooler though? Any suggestions? I'll be getting these within the next 10-12 hours.

entropy13, Apr 20, 2024
Thema:

چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

Loading...
  1. چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم - Similar Threads - چطوری می تونم

2. تغییر اساسی در ویندوز

in Windows 10 Gaming
    تغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟...
  3. تغییر اساسی در ویندوز

in Windows 10 Software and Apps
    تغییر اساسی در ویندوز: چرا یک تغییر اصلی در ویندوز ایجاد نمیکنید؟ویندوز بعد از نصب حالت عمومی داره و بعد هر کسی برای شخصی سازی کردنش محدودیت هایی برای بقیه می گذارد که مانع از استفاده ویندوز و اطلاعات توسط دیگران شود.من یک پیشنهاد برای ویندوز دارم.آیا تمایل به شنیدن پیشنهاد من هستید؟...
  4. چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم

in Windows 10 Installation and Upgrade
    چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم: من می خواهم یک ویندوز متعادل 10 با سخت افزار لپ تاپم نصب کنم 10 چون کار باهاش خیلی راحتره تا 11<moderator note: unsupported language-Farsi>English translation:Why can’t I install Windows 10? I want to install a balanced version of Windows 10 on my laptop hardware because...
  5. چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم

in Windows 10 Gaming
    چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم: من می خواهم یک ویندوز متعادل 10 با سخت افزار لپ تاپم نصب کنم 10 چون کار باهاش خیلی راحتره تا 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%85%DB%8C/37ca10d6-8e99-45f5-95d3-989d97f918db
  6. چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم

چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم: من می خواهم یک ویندوز متعادل 10 با سخت افزار لپ تاپم نصب کنم 10 چون کار باهاش خیلی راحتره تا 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%85%DB%8C/37ca10d6-8e99-45f5-95d3-989d97f918db
  7. چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

in Windows 10 Gaming
    چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید....
  8. چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید....
  9. نمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    نمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم: هنگام نصب ویندوز جدیدم این ارور ظاهر میشود ıf you call a support person give them this info: Stop Code: MACHİNE CHECK EXCEPTİON ? لطفا راهنمایی کنید...
  10. چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟

in Windows 10 Updates and Activation
    چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟: سلام من داخل ایران زندگی میکنم و برای کارم نیاز به لایسنس اورجینال ویندوز 10 دارم ممنون میشم بهم بگید چطوری میتونم تهیه کنم؟ https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C/0203a8ac-cb75-4b4d-8504-222852ba3abb