Windows 10: چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟

Discus and support چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟ in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; سلام من داخل ایران زندگی میکنم و برای کارم نیاز به لایسنس اورجینال ویندوز 10 دارم ممنون میشم بهم بگید چطوری میتونم تهیه کنم؟... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by لایسنس آفیس, Jun 29, 2020.

1. چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟

سلام من داخل ایران زندگی میکنم و برای کارم نیاز به لایسنس اورجینال ویندوز 10 دارم

ممنون میشم بهم بگید چطوری میتونم تهیه کنم؟

:)

لایسنس آفیس, Jun 29, 2020
  2. Ahmad_925 Win User

مشکل نصب فتوشاپ روی ویندوز XP

سلا

دوستان من چند وقتیه که تصمیم گرفتم با نرم افزار فتوشاپ و افتر افکت کار کنم. ولی مشکلم اینه که ویندوزم نسخه XP هست و نمیتونم نسخه های جدید فتوشاپ رو نصب کنم. یکی از دوستام که

آموزش فتوشاپ
    میده پرسیدم گفت مجبوری نسخه های قدیمیشو نصب کنی. ولی خیلی از چیزایی که میخوام از آموزش همین دوستم یاد بگیرم نیاز به نسخه جدید فتوشاپ داره.

حالا سوال من اینه که آیا میشه روی نسخه اکس پی ویندوز، یجوری نسخه های 2019
    یا 2018 فتوشاپ رو نصب کرد؟

برای افتر افکت چطور؟ این
    آموزش افتر افکت
    رو هم خریداری کردم ولی فکر نمیکردم تو نصب نرم افزار های ادوبی به مشکل بر بخورم.

لطفا هرکی میدونه چطور روی نسخه قدیمی ویندوز نسخه 2019 این نرم افزار هارو میشه نصب کرد کمک کنه.

مرسی

Ahmad_925, Jun 29, 2020
  3. mehrdadz Win User
    فارسی سازی ویندوز 10

ویندوز 10 بر روی لب تاب نصب بود با زبان فارسی بعد از آخرین بروز رسانی ویندوز به صورت انگلیسی منتشر شد و هر راهی را امتحان کردم نتوانستم ویندوز را فارسی کنم کسی می داند دلیل چیست.

mehrdadz, Jun 29, 2020
  4. چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟

مشکل در نصب نسخه جدید برنامه های ادوبی

سلام و درود

من از نسخه 7 ویندوز استفاده می کنم که برنامه ادوبی با نسخه 2015 بخوبی درش نصب و اجرا میشه

ولی جدیدا یک پکیج آموزش ایندیزاین

خریدم که اموزش ها در نسخه ی 2019 هستند و تفاوت های زیادی بین این دو ورزن وجود داره

سولام اینجاست که ایا باید ویندوزم به 10 تغییر بدم یا میشه با کاری کرد که رو ویندوز 7 هم بشه برنامه های 2019 رو نصب کرد؟آموزش
    موشن گرافیک
    رو تهیه کنم که پکیج خیلی خوبیه که اونم در افترافکت 2019 هست

ممنون میشم کمکم کنید

majidyousefi, Jun 29, 2020
Thema:

چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟

Loading...
  1. چطوری میتونم لایسنس اورجینال ویندوز 10 رو داخل ایران خریداری کنم؟ - Similar Threads - چطوری میتونم لایسنس

2. چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت

in Windows 10 Gaming
    چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت: چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C/ca9f3542-4425-4b9e-ad16-08e0b5f7fe93
  3. چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت

in Windows 10 Installation and Upgrade
    چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت: چطوری برگردم به ویندوز 10 با بوت https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B7%D9%88%D8%B1%DB%8C/ca9f3542-4425-4b9e-ad16-08e0b5f7fe93
  4. چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم

in Windows 10 Installation and Upgrade
    چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم: من می خواهم یک ویندوز متعادل 10 با سخت افزار لپ تاپم نصب کنم 10 چون کار باهاش خیلی راحتره تا 11<moderator note: unsupported language-Farsi>English translation:Why can’t I install Windows 10? I want to install a balanced version of Windows 10 on my laptop hardware because...
  5. چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم

in Windows 10 Gaming
    چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم: من می خواهم یک ویندوز متعادل 10 با سخت افزار لپ تاپم نصب کنم 10 چون کار باهاش خیلی راحتره تا 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%85%DB%8C/37ca10d6-8e99-45f5-95d3-989d97f918db
  6. چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم

in Windows 10 Software and Apps
    چرانمی توانم ویندوز 10 را نصب کنم: من می خواهم یک ویندوز متعادل 10 با سخت افزار لپ تاپم نصب کنم 10 چون کار باهاش خیلی راحتره تا 11 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%DA%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%85%DB%8C/37ca10d6-8e99-45f5-95d3-989d97f918db
  7. چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

in Cortana
    چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید....
  8. چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

in Windows 10 Gaming
    چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم: چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت در در مقاله با این لینک آماده استفاده کنم ؟البته من در مورد کوپایلوت ویندوز 10 دسته بندی پیدا نکردم و مجبور شدم اینجا سئوال مطرح کنم ممنونم که کمک می کنید....
  9. چطوری می تونم در ویندوز 10 از قابلیت های مایکروسافت کوپایلوت استفاده کنم

in Windows 10 Software and Apps
  10. نمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
    نمیگزارد ویندوز جدیدی نصب کنم: هنگام نصب ویندوز جدیدم این ارور ظاهر میشود ıf you call a support person give them this info: Stop Code: MACHİNE CHECK EXCEPTİON ? لطفا راهنمایی کنید...