Windows 10: TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU

Discus and support TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Çanakkale’nin merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangınıyla mücadele havadan ve karadan yürütülen çalışmalarla saatlerdir devam ediyor.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by SalihKURT61, Aug 24, 2023.

1. TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU

Çanakkale’nin merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangınıyla mücadele havadan ve karadan yürütülen çalışmalarla saatlerdir devam ediyor. Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personel ile yangını kontrol altına alma çalışmalarına katıldı.Çanakkale’de Salı günü öğleden sonra merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangını ile mücadele havadan ve karadan aralıksız devam ediyor. Yangını söndürmek için tüm imkanlar seferber edilirken Tuzla Belediyesi ekipleri de yangını kontrol altına alma çalışmalarına katıldı. Tuzla’dan yola çıkan Sivil

:)

SalihKURT61, Aug 24, 2023

2. Ovi Suite and Ovi.com mangles contacts containing non-english characters

Thanks for replying Samuli, I'm not able to reproduce the exact problem at the moment, but I can consistently reproduce corruption of characters with these steps:

1. Create a contact with the name ÆØÅ on 5220xpress

2. Sync the contacts with ovi.com

3. Contact at ovi.com has the name ÆØÃ

I have not been able to reproduce corruption of characters on phone reliably yet. If I rename the ÆØÅ contact on ovi.com to ÆØÅ or do not rename it does not matter, syncing the device with ovi again, I still have ÆØÅ on the device.

heraldo---01, Aug 24, 2023
  3. Shoopakey Win User
    Are the makers of the windows phone HTC radar aware that the character "ã" is not available? A Latin character not available, this issue must be a virus, right?

When using the HTC Radar Windows Phone to text or email using words in Portuguese the character "ã" is not an option, since it is a Latin letter, I wonder if this is a bug my phone came with from the manufacturer, because it seems really absurd such character
    not be available.

Shoopakey, Aug 24, 2023
  4. TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU

Modifying the right ALT key on my French Canadian Keyboard (Windows 10)

I am trying to modifying the right ALT key to obtain ã (Portuguese tilde on a)

It already exists with the combination of ALT+ right square Bracket, and the choosing the lower a or caps a.

What I would like to do is to use the ALT key + (the column and semi-column key) to get the
    ã directly in one step.

(This is the most common letter I need - I do not need Ã)

So what is the best step to do that mod???

Thanks for the help

zakocanada, Aug 24, 2023
Thema:

TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU

Loading...
  1. TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU - Similar Threads - TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE

2. Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu

in Windows 10 Gaming
    Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj...
  3. Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 11'e geçince bilgisayara bir şeyler oldu: Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta kadar önce Windows 11'e geçtim ve bilgisayarımda ciddi manada garip garip şeyler olmaya başladı. En başta geçince arama çubuğu gerçekten aşırı yavaş ve bunaltıcı çalışıyordu. Onu güncellemeler ile çözdüm ancak o zamandan beri bu sefer de şarj...
  4. Windows 10-11 için java bedrock için 509tl para odememe ramen hala gıremıyorum satın al...

in Windows 10 Gaming
    Windows 10-11 için java bedrock için 509tl para odememe ramen hala gıremıyorum satın al...: fotograf yukleme çalıştım ama olmadı ıstersenız dıscord uzerınden yayın açabilirim ben minecraftımı allmak istiyorum... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-11-i%C3%A7in-java-bedrock-i%C3%A7in/989ce966-89ed-4ac8-9f42-6706500c0cf5
  5. Windows 10-11 için java bedrock için 509tl para odememe ramen hala gıremıyorum satın al...

in Windows 10 Software and Apps
    Windows 10-11 için java bedrock için 509tl para odememe ramen hala gıremıyorum satın al...: fotograf yukleme çalıştım ama olmadı ıstersenız dıscord uzerınden yayın açabilirim ben minecraftımı allmak istiyorum... https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-11-i%C3%A7in-java-bedrock-i%C3%A7in/989ce966-89ed-4ac8-9f42-6706500c0cf5
  6. TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU

in Windows 10 Gaming
    TUZLA BELEDİYESİ ÇANAKKALE YANGINI İÇİN SEFERBER OLDU: Çanakkale’nin merkeze bağlı Damyeri mevkisinde başlayan orman yangınıyla mücadele havadan ve karadan yürütülen çalışmalarla saatlerdir devam ediyor. Tuzla Belediyesi Sivil Savunma Ekipleri, 2 kurtarma aracı, 2 su tankeri ve 9 personel ile yangını kontrol altına alma...
  7. Yönlendirici kısıtlamasını atlayabilmem için hangi VPN protokolünü kullanmalıyım?

in Windows 10 Gaming
    Yönlendirici kısıtlamasını atlayabilmem için hangi VPN protokolünü kullanmalıyım?: Yönlendirici kısıtlamasını atlayabilmem için hangi VPN protokolünü kullanmalıyım? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/y%C3%B6nlendirici/48adbad5-533b-40c9-9f73-dfba3de5cfd4
  8. Minecraft windows 10 için açılmıyor

in Windows 10 Gaming
    Minecraft windows 10 için açılmıyor: Merhaba bilgisayarıma Minecraft for windows 10 yüklemiştim ilk başta düzgün çalışıyordu sonra oyunu uzun bir süre oynamadım tekrar oynamaya çalıştığımda oyun kırmızı bir ekranda kalıyor ve ara sıra siyah ekran gidip geliyor bende aygıt yöneticisinden şunu devre dışı bırakıp...
  9. Bugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu

in Microsoft Windows 10 Store
    Bugün microsoft storedan indirilmiş bütün uygulamalar İngilizce oldu: Bugün bütün microsoft storedan inmiş olan uygulamalar alarm ve saat, hesap makinesi ve buna benzeri İngilizce oldu. Benim herşey türkçe ama neden böyle oldu bilmiyorum herşeyi denedim olmadı. Onarım yükseltme ve sfc ve dism dışında çözümler var mı? Çünkü ben Windows'u...
  10. Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi

in Windows 10 Customization
    Bu uygulama güvenliğiniz için engellendi: Bilgisayarımda hizmetler kısmına girmek istiyorum ama giremiyorum. Bir yönetici programa erişmemi engelliyor. Hizmetleri yönetici olarak çalıştırsam da nafile, yine aynı hatayı alıyorum. Bilgisayarda herhangi bir virüs olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlam bir antivirüs programı...