Windows 10: ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim
Discus and support ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by serkan çamurlu, Mar 21, 2025.
Thema:
ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim
Loading...
-
ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim - Similar Threads - ürün anahtarını nasıl
-
ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim
in Windows 10 Gamingürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim: ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%C3%BCr%C3%BCn-anahtar%C4%B1n%C4%B1-pc-de/3ab07fe8-4f70-48e0-a923-b1cb198fbec2 -
ürün anahtarı etkinleştirme
in Windows 10 Gamingürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
in Windows 10 Software and Appsürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
in Windows 10 Installation and Upgradeürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074... -
Windows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?
in Windows 10 GamingWindows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?: Windows 11 pro 24h2 versiyonda kabloyla kurulu barkod yazıcıyı ağ bilgisayarları ile paylaşmak için paylaşım ayarları, kullanıcı yetkileri gibi ayarların hepsini denedim. Ancak ağ bilgisayarları denetim masasındaki yazıcı ekleme ekranında görmüyor yazıcıyı. Ağ kılasörü... -
Windows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?: Windows 11 pro 24h2 versiyonda kabloyla kurulu barkod yazıcıyı ağ bilgisayarları ile paylaşmak için paylaşım ayarları, kullanıcı yetkileri gibi ayarların hepsini denedim. Ancak ağ bilgisayarları denetim masasındaki yazıcı ekleme ekranında görmüyor yazıcıyı. Ağ kılasörü... -
Hdsaudio.sys nasıl onarılır?
in Windows 10 GamingHdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.... -
windows ürün anahtarı sorunu
in Microsoft Windows 10 Storewindows ürün anahtarı sorunu: merhaba, ben yaklaşık 7 aydır windows u etkinleştir yazısıyla uğraşıyorum hep kenarda duruyor ve bu şey yüzünden ayarlardaki çoğu özellik kapalı windows ürün anahtarımı unuttum ve bulabileceğimi sanmıyorum bu konuda ne yapabilirim ?... -
Ürün anahtarı etkinleştirme
in Windows 10 Installation and UpgradeÜrün anahtarı etkinleştirme: gün ürün anahtarı süresinin dolacağı konusunda bildirim alıyorum ancak bu durumu düzeltemiyorum da ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilr misiniz?...