Windows 10: ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim

Discus and support ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim in Windows 10 Gaming to solve the problem; ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by serkan çamurlu, Mar 21, 2025.

1. ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim

ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim

:)

serkan çamurlu, Mar 21, 2025
  2. Gino Des Win User

Windows 10 & NAS Box

Hi Peter,

A few possible reasons can cause this issue. To help us identify the cause of this problem, we would like to know the following information:

• How is your NAS box connected to your computer? (Ethernet, Wi-Fi, or USB)
    • Are you using a program provided by the manufacturer of your NAS box to access it?
    • Do you receive any error messages when accessing your NAS box? If yes, what is the exact error message?
    • What troubleshooting steps have you tried so far?

In the meantime, we suggest that you perform the solution provided by omiklik (Most Helpful Reply)
    in the following thread: Unable to see NAS drive on Network - Win 10 PC.

Keep us updated on the status of the issue, and we will be glad to assist you further.

Gino Des, Mar 21, 2025
  3. MaloK Win User
    Connecting NAS - mapping of drives

Ok, If you want, we can do a step by step troubleshooting of your current situation: If you are able to ping your Machine and it responds. Code:
    Try to view if your NAS appears on the Network List: Code:
    If Your NAS appears on the list, try to view it: Code:
    The available shares will be listed there. Then Try to List the content of one of the directories: Code:
    This should list the content of the directory, If all this works Try to map a drive on one share: Code:
    Pls reply with the "response" of the first "encounter" of a non positive output. This exercise should reveal if you have a Network or Protocol or Cipher or Authentication problem.

MaloK, Mar 21, 2025
  4. ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim

Ürün anahtarı etkinleştirme

gün
    ürün anahtarı süresinin dolacağı konusunda bildirim alıyorum ancak bu durumu düzeltemiyorum da ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilr misiniz?

MerveSÖYLEMEZ, Mar 21, 2025
Thema:

ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim

Loading...
  1. ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim - Similar Threads - ürün anahtarını nasıl

2. ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim

in Windows 10 Software and Apps
    ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim: ürün anahtarını pc de nasıl bulabilirim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%C3%BCr%C3%BCn-anahtar%C4%B1n%C4%B1-pc-de/3ab07fe8-4f70-48e0-a923-b1cb198fbec2
  3. ürün anahtarı etkinleştirme

in Windows 10 Gaming
    ürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074...
  4. ürün anahtarı etkinleştirme

ürün anahtarı etkinleştirme: ürün anahtarı elimde var fakat kuruluşunuzun sunucusuna bağlanamadığımız için etkinleştiremiyoruz diyor. ama ben kurumsal bir bilgisayar almadım.şahsi bilgisayarım sorunu nasıl düzeltirim? telefonla da etkinleştiremiyorum hata kodu 0XC004F074...
  5. ürün anahtarı etkinleştirme

in Windows 10 Installation and Upgrade
  6. Windows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?

in Windows 10 Gaming
    Windows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?: Windows 11 pro 24h2 versiyonda kabloyla kurulu barkod yazıcıyı ağ bilgisayarları ile paylaşmak için paylaşım ayarları, kullanıcı yetkileri gibi ayarların hepsini denedim. Ancak ağ bilgisayarları denetim masasındaki yazıcı ekleme ekranında görmüyor yazıcıyı. Ağ kılasörü...
  7. Windows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?

Windows 11 de kurulu yazıcıyı ağ bilgisayarları ile nasıl paylaşırım?: Windows 11 pro 24h2 versiyonda kabloyla kurulu barkod yazıcıyı ağ bilgisayarları ile paylaşmak için paylaşım ayarları, kullanıcı yetkileri gibi ayarların hepsini denedim. Ancak ağ bilgisayarları denetim masasındaki yazıcı ekleme ekranında görmüyor yazıcıyı. Ağ kılasörü...
  8. Hdsaudio.sys nasıl onarılır?

in Windows 10 Gaming
    Hdsaudio.sys nasıl onarılır?: Merhabalar. Cmd komutu üzerinden sfc/scannow yaptıktan sonra bozuk dosya olduğunu gördüm ve hatada verilen dosya konumlarından da HdAudio.sys dosyası bozuk olduğunu fark ettim. Bu dosya nasıl onarılabilir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim....
  9. windows ürün anahtarı sorunu

in Microsoft Windows 10 Store
    windows ürün anahtarı sorunu: merhaba, ben yaklaşık 7 aydır windows u etkinleştir yazısıyla uğraşıyorum hep kenarda duruyor ve bu şey yüzünden ayarlardaki çoğu özellik kapalı windows ürün anahtarımı unuttum ve bulabileceğimi sanmıyorum bu konuda ne yapabilirim ?...
  10. Ürün anahtarı etkinleştirme

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Ürün anahtarı etkinleştirme: gün ürün anahtarı süresinin dolacağı konusunda bildirim alıyorum ancak bu durumu düzeltemiyorum da ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilr misiniz?...