Windows 10: Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

Discus and support Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11 in Windows 10 Gaming to solve the problem; Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Michal_529, Jan 4, 2023.

1. Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc

:)

Michal_529, Jan 4, 2023

2. 5800 Polska, po aktualizacji zniknęła klawiatyra QWERT

Witam

Po aktualizacji oprogramowania z wersji 20 na 50 znikneła mi pełna duża klawiatura QWERTY.

Czy ktoś wie jak ją włączyć na nowo?

Pozdr

Weiss

Moderator's Note:

Post was translated to english.

Weiss---01, Jan 4, 2023
  3. Komputer się zacina.

Witam mój komputer się zacina po ostatnio zainstalowanej aktualizacji Windows 10. Gdy naprzykład chce wejść w ustawienia pokazuje się ikona ustawień i po chwili znika. Nie można nic włączyć nawet **** wyszukiwania.

HenrykAndrzej, Jan 4, 2023
  4. Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia

Po najnowszej aktualizacji systemu windows 10 do wer.1903 przestała mi działać karta grafiki nivdia nie mogż zainstalować do mojej karty geforce GTX 870 M żadnych sterowników w systemie proszę o jakąś
    pomoc wcześnie od prawie 4 lat w różnych wcześniejszych wersjach widowsa 10 nie było problemu z tym ,teraz w win 1903 kartę grafiki mam nie widzoczną w systemie a sterowniki mi nie działają i nie chcą się wogóle zainstalować w systemie

HenryBorlandi, Jan 4, 2023
Thema:

Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

Loading...
  1. Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11 - Similar Threads - Ustawienia zasilania same

2. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Gaming
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  3. Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.

in Windows 10 Software and Apps
    Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta...
  4. Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował

in Windows 10 Updates and Activation
    Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował: Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim Windowsem 10. Aktywowałem klucz w sierpniu, a teraz mi się wyświetla że nie jest aktywowany ALE klucz jest w systemie Screen 1,...
  5. Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował

in Windows 10 Gaming
    Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował: Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim Windowsem 10. Aktywowałem klucz w sierpniu, a teraz mi się wyświetla że nie jest aktywowany ALE klucz jest w systemie Screen 1,...
  6. Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował

7. Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11

Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11: Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc...
  8. Windows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.

in Windows 10 Gaming
    Windows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak...
  9. Windows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.

Windows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak...
  10. Windows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.

in Windows 10 Installation and Upgrade