Windows 10: Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11
Discus and support Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11 in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Michal_529, Jan 4, 2023.
Thema:
Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11
Loading...
-
Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11 - Similar Threads - Ustawienia zasilania same
-
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 GamingKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Komputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.
in Windows 10 Software and AppsKomputer przy uśpieniu się po prostu wyłącza.: Spróbowałem już wyczyścić komputer i zmienić pastę termoprzewodzącą.Po stworzeniu raportu energetycznego wynikły takie błędy, które niezbyt potrafię zinterpretować, bądź rozwiązać.Procesor AMD Ryzen 5 7600 6-Core Processor, 3801 MHzPłyta główna B650 Gaming X AX V2Karta... -
Po użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował
in Windows 10 Updates and ActivationPo użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował: Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim Windowsem 10. Aktywowałem klucz w sierpniu, a teraz mi się wyświetla że nie jest aktywowany ALE klucz jest w systemie Screen 1,... -
in Windows 10 GamingPo użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował: Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim Windowsem 10. Aktywowałem klucz w sierpniu, a teraz mi się wyświetla że nie jest aktywowany ALE klucz jest w systemie Screen 1,... -
in Windows 10 Software and AppsPo użyciu HWID spoofera system się zdezaktywował: Witam, używałem tak z 3 tygodnie temu HWID spoofera HWID Changer By Neos07, prawdopodobnie do zmiany HWID dysku i od tego czasu mam problem z moim Windowsem 10. Aktywowałem klucz w sierpniu, a teraz mi się wyświetla że nie jest aktywowany ALE klucz jest w systemie Screen 1,... -
Ustawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11
in Windows 10 GamingUstawienia zasilania same zmieniają się po aktualizacji do windowsa 11: Od momentu w którym zaaktualizowałem system do windowsa 11 plan zasilania zaczął sam zmieniać się z wysokiej wydajności na zrównoważony chwilę po włączeniu komputera. Jak mogę to naprawić? Proszę o pomoc... -
Windows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.
in Windows 10 GamingWindows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak... -
in Windows 10 Installation and UpgradeWindows 10 po przywróceniu się zdezaktywował.: Witam, przywracałem system "do puntu przywracania" a teraz wyskakuje mi błąd że system nie jest aktywowany. aktywowałem klucz windows w sierpniu tego roku i mam jeszcze klucz. to jest klucz OEM. I teraz mam problemy bo wyskakuje mi że system windows nie jest aktywowany, a jak...