Windows 10: Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć
Discus and support Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Mafiniarz _, Nov 17, 2024.
Thema:
Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć
Loading...
-
Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć - Similar Threads - Usunełem urządzenie bluetooth
-
Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera
in Windows 10 GamingKlucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,... -
Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera
in Windows 10 Software and AppsKlucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,... -
Chciałby podłączyć pada z ps 3 do komputera.
in Windows 10 Drivers and HardwareChciałby podłączyć pada z ps 3 do komputera.: Cześć, Szukam sposobu na podłączenie pada z ps 3 do komputera, chciałbym podłączyć go przez bluetooth i próbowałem go połączyć i nie działa próbowałem z poradników z YouTube i dalej nie działa. Instalowałem różne aplikacje do pada i dalej nie działa a bluetooth mi działa bo... -
Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć
in Windows 10 GamingUsunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć: Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/usune%C5%82em-urz%C4%85dzenie-bluetooth-z-mojego/f1e5b2a9-273f-4768-bd00-01c952698364 -
Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu
in Windows 10 GamingCzemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu: Mam problem z pobieraniem czegokolwiek gdy pobieram coś najpierw jest super szybko się pobiera po czym szybkość pobierania spada nawet do zera. Gdy pobieram coś np na steamie najpierw szybkość jest super około 200mb/s po czym stopniowo ale szybko spada nawet do zera a... -
Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu
in Windows 10 Software and AppsCzemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu: Mam problem z pobieraniem czegokolwiek gdy pobieram coś najpierw jest super szybko się pobiera po czym szybkość pobierania spada nawet do zera. Gdy pobieram coś np na steamie najpierw szybkość jest super około 200mb/s po czym stopniowo ale szybko spada nawet do zera a... -
Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.
in Windows 10 GamingIntegralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.: Dzień dobryGdy włączam zabezpieczenia i Zabezpieczenia urządzenia to pisze: Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia. i Strona, do której próbujesz uzyskać dostęp, nie zawiera obsługiwanych funkcji i jest niedostępna.Proszę o pomoc... -
Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.
in Windows 10 Software and AppsIntegralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.: Dzień dobryGdy włączam zabezpieczenia i Zabezpieczenia urządzenia to pisze: Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia. i Strona, do której próbujesz uzyskać dostęp, nie zawiera obsługiwanych funkcji i jest niedostępna.Proszę o pomoc... -
Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store
in Windows 10 Software and AppsNie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...