Windows 10: Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć

Discus and support Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć in Windows 10 Gaming to solve the problem; Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Mafiniarz _, Nov 17, 2024.

1. Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć

Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć

:)

Mafiniarz _, Nov 17, 2024
  2. DaveM121 Win User

Pad wymaga podania pinu podczas podłączenia go do komputera (Pad Xbox One)

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

H Kacuuu76

Przepraszam, nadal nie widzę nazwy f karty Bluetooth, najlepszym rozwiązaniem byłoby skontaktowanie się z producentem komputera, aby sprawdzić, czy mogą dostarczyć zaktualizowany sterownik Bluetooth.

DaveM121, Nov 17, 2024
  3. DaveM121 Win User
    My laptop restart in random moments

Korzystamy z usług tłumaczeniowych, by wesprzeć naszych użytkowników. Przepraszamy za wszelkie błędy gramatyczne.

Cześć kamil_114,

Ten nowy plik minidump również tylko wymienione uszkodzenie pamięci RAM, czy nie możesz teraz dostać się do komputera lub co dzieje się z komputerem, wskazujesz, że?

DaveM121, Nov 17, 2024
  4. bkarolka Win User

Nie dodano do kolekcji - 0% synchronizacji Lumia 610

Nie wiem co stało się z moim telefonem, ale od kilku dni nie mogę zsynchronizować zawarości telefonu z komputerem, głównie zależy mi na zdjęciach i filmach. Posiadam zainstalowane oprogramowanie Zune, wcześniej działało bez problemu, teraz natomiast nic
    się nie kopiuje na komputer. Nie mogę przez to zaktualizować nowego oprogramowania telfonu. Proszę o pomoc!

bkarolka, Nov 17, 2024
Thema:

Loading...
  1. Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć - Similar Threads - Usunełem urządzenie bluetooth

2. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

in Windows 10 Gaming
    Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  3. Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera

in Windows 10 Software and Apps
    Klucz do BitLocker nie działa, po ostatniej aktualizacji firmware nie mogę włączyć komputera: Witam.Po ostatniej automatycznej aktualizacji firmware Windows 11 wymagał ponownego uruchomienia. Niestety po owej aktualizacji wymagany jest klucz BitLocker, który posiadam ale wpisując go wyskakuje, że klucz prawidłowy, ale system napotkał error. Mogę wejść w troubleshoot,...
  4. Chciałby podłączyć pada z ps 3 do komputera.

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Chciałby podłączyć pada z ps 3 do komputera.: Cześć, Szukam sposobu na podłączenie pada z ps 3 do komputera, chciałbym podłączyć go przez bluetooth i próbowałem go połączyć i nie działa próbowałem z poradników z YouTube i dalej nie działa. Instalowałem różne aplikacje do pada i dalej nie działa a bluetooth mi działa bo...
  5. Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć

Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć: Usunełem urządzenie bluetooth z mojego komputera i teraz on nie może go znaleźć https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/usune%C5%82em-urz%C4%85dzenie-bluetooth-z-mojego/f1e5b2a9-273f-4768-bd00-01c952698364
  6. Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu

in Windows 10 Gaming
    Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu: Mam problem z pobieraniem czegokolwiek gdy pobieram coś najpierw jest super szybko się pobiera po czym szybkość pobierania spada nawet do zera. Gdy pobieram coś np na steamie najpierw szybkość jest super około 200mb/s po czym stopniowo ale szybko spada nawet do zera a...
  7. Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu

Czemu aplikacja nie wykorzystuje mojego internetu: Mam problem z pobieraniem czegokolwiek gdy pobieram coś najpierw jest super szybko się pobiera po czym szybkość pobierania spada nawet do zera. Gdy pobieram coś np na steamie najpierw szybkość jest super około 200mb/s po czym stopniowo ale szybko spada nawet do zera a...
  8. Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.

in Windows 10 Gaming
    Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.: Dzień dobryGdy włączam zabezpieczenia i Zabezpieczenia urządzenia to pisze: Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia. i Strona, do której próbujesz uzyskać dostęp, nie zawiera obsługiwanych funkcji i jest niedostępna.Proszę o pomoc...
  9. Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.

Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia.: Dzień dobryGdy włączam zabezpieczenia i Zabezpieczenia urządzenia to pisze: Integralność Pamięci jest wyłączona. Urządzenie może być podatne na zagrożenia. i Strona, do której próbujesz uzyskać dostęp, nie zawiera obsługiwanych funkcji i jest niedostępna.Proszę o pomoc...
  10. Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store

Nie mogę pobrać aplikacji z Windows store: Cześć, mam problem odnośnie pobierania aplikacji ze sklepu Windowsa, próbując zainstalować jakąkolwiek aplikacje wyskakuje mi błąd "Do otwarcia tego linku ms-windows-store jest potrzebna nowa aplikacja". Kiedy wchodzę na windows store przez przeglądarkę (firefox, na google...