Windows 10: uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application...

Discus and support uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application... in Windows 10 Gaming to solve the problem; merabalar mevcut bir appstore abonelik ücreti bilgim dahilinde olmadan ödüyormuşumben apple telefon kullanmıyorum ve yanlışlık varsa düzeltilmesini... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by NeslihanGülşahPektaş, Dec 20, 2022.

1. uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application...

merabalar mevcut bir appstore abonelik ücreti bilgim dahilinde olmadan ödüyormuşumben apple telefon kullanmıyorum ve yanlışlık varsa düzeltilmesini abonelik kaydının kaldırılmasını ve gerekli geri ödemelerin tarafıma yapılmasını rica ediyorum. bilginize efendim. -- - --Google translation from Turkish: hello, i was paying an existing appstore subscription fee without my knowledge I do not use an apple phone and if there is any mistake, I request that the subscription be removed and the necessary refunds be made to me. for your information sir * Moved from Research.

:)

NeslihanGülşahPektaş, Dec 20, 2022
  2. Ahmet_894 Win User

güncellemeler tamamlanamadı değişikler geri alınıyor windows 10

12 Mart 2019 - KB4489899 (İşletim Sistemi Build 17763.379) gelen güncelleme yüklenemedi.yeniden başlarken güncellemeler tamamlanamadı değişiklikler geri alınıyor ve hep aynı sorun oluyor yardımcı olabilirmisiniz ?

Ahmet_894, Dec 20, 2022
  3. Ses takılması ve devamında fps düşmesi.

Merhaba HAMZAGUNAY1,

Bundan önceki sekme, Gelişmiş sekmesi,

"Varsayılanları Geri Yükle" tuşuna "Uygula" ve "Tamam" isabetini görmelisiniz.

Bundan sonra herhangi bir değişiklik olup olmadığını bana bildirin.

Teşekkürler ve saygılar,

RichardGuerzon, Dec 20, 2022
  4. MaloK Win User

uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application...

Connecting NAS - mapping of drives

Ok,

If you want, we can do a step by step troubleshooting of your current situation:

If you are able to ping your Machine and it responds.
    Code:
    Try to view if your NAS appears on the Network List:
    Code:
    If Your NAS appears on the list, try to view it:
    Code:
    The available shares will be listed there.

Then Try to List the content of one of the directories:
    Code:
    This should list the content of the directory,

If all this works Try to map a drive on one share:
    Code:
    Pls reply with the "response" of the first "encounter" of a non positive output.

This exercise should reveal if you have a Network or Protocol or Cipher or Authentication problem.

MaloK, Dec 20, 2022
Thema:

uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application...

Loading...
  1. uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application... - Similar Threads - uygulama abonelik iptali

2. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

in Windows 10 Gaming
    windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3
  3. windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...

in Windows 10 Customization
    windows 10 instagram uygulama ve web sitesinde sadece mesaj ve canlı video bildirimi...: bütün ayarlar açık olduğu halde hem de bu arada instagram web sitesine microsoft edge den giriş yapıyorum aşağıda ekran görüntüleri ekledim https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-instagram-uygulama-ve-web-sitesinde/2ca68aed-1422-4b2e-89b2-ce96f725acd3
  4. bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir

in Windows 10 Gaming
    bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir: böyle hatalarla karşılaştım ve anlamını bilmiyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bu-hatalar%C4%B1n-anlam%C4%B1-ve-nas%C4%B1l/733443f4-0b7c-46a9-bbeb-7ccf85d42455
  5. bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir

in Windows 10 Software and Apps
    bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir: böyle hatalarla karşılaştım ve anlamını bilmiyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bu-hatalar%C4%B1n-anlam%C4%B1-ve-nas%C4%B1l/733443f4-0b7c-46a9-bbeb-7ccf85d42455
  6. bu hataların anlamı ve nasıl düzeltilir

in Windows 10 Drivers and Hardware
  7. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Gaming
    bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  8. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  9. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Installation and Upgrade
  10. uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application...

uygulama abonelik iptali ve ücret geri ödemesi nasıl oluyor? - How about application...: merabalar mevcut bir appstore abonelik ücreti bilgim dahilinde olmadan ödüyormuşumben apple telefon kullanmıyorum ve yanlışlık varsa düzeltilmesini abonelik kaydının kaldırılmasını ve gerekli geri ödemelerin tarafıma yapılmasını rica ediyorum. bilginize efendim. -- - --Google...