Windows 10: V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?

Discus and support V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit? in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by ladiss.d, Aug 19, 2023.

1. ladiss.d Win User

V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?

V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?

:)

ladiss.d, Aug 19, 2023
  2. něco Win User

ZAŘÍZENÍ K TELEFONU SAMSUNG

Dobrý den,

mám windows 7 a mám problém s datovým připojením k telefonu SAMSUNG GT-C3510. Zkoušela jsem se obrátit na výrobce ale bezvýsledně, ale jsem si jistá, že telefonem to nebude, protože jsem zkoušela připojit tel. na WINDOWS XP a automaticky se mi spustila rozbalovací
    nabídka, kde jsem si hned zobrzila obsah telefonu. Windows7 mi v (Ovládací panely - Hardware a zvuk - Zařízení a tiskárny) najde telefon, ale nenajde, žádný program pro tento tel. a ani mi nezobrazí obsah telefonu.

Budeteli mi schopní poradit, odpovězte mi prosím na mail L:
    *** Email address is removed for privacy ***, páč se v těchto stránkách moc neorientuju.

Děkuji a spřáním hezkého dne jsem s pozdravem

Iva Květenská

něco, Aug 19, 2023
  3. Chriso747 Win User
    fsx na win. 10

Ahoj StloukalOldrich,

Následující bylo navrženo v minulosti. Můžete to zkusit.

Zkopírujte obsah disku FSX 1 do složky na ploše. Potom zkopírujte obsah disku 2 do stejné složky.

Až budete dotázáni, zda chcete na obou discích nahradit soubory stejným názvem, řekněte „Ne“.

Pokud to nepomůže, pokusíme se resetovat váš instalační program. Kód chyby 1311 se však na tento typ chyby obvykle nevztahuje.

Chris

Chriso747, Aug 19, 2023
  4. V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?

HDMi

K pomoci našim uživatelům používáme překladatelskou službu. Prosím, omilostněte gramatické chyby.

Ahoj Tomáši, jak se máš?

Vítejte v komunitě Microsoftu!

Jmenuji se Marcelo C., jsem nezávislý konzultant, jsem tu, abych vám pomohl tím nejlepším možným způsobem V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit? :)

Dáte hdmi kabel na xbox a pak dát druhý konec na vašem počítači je to?

Pokud ano, počítač nic nezobrazí, protože vstup HDMI, který je na něm přítomen, je pouze pro video výstup a ne vstup, k tomu by to vyžadovalo konkrétní kartu (například zachytávací kartu), aby počítač mohl zachytit a zobrazit obsah .

Takže každý by se musel připojit k různým portům na monitoru / televizoru.

Doufám, že výše uvedené informace pomohou. Prosím, dejte mi vědět, jak to chodí.

Hezký den a zůstaňte v bezpečí.

Marcelo de C.

Marcelo de C. Gomes, Aug 19, 2023
Thema:

Loading...
  1. V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit? - Similar Threads - zmizel celý obsah

2. Jak prosím nainstalovat do windows 11 Media Feature Pack

in Windows 10 Software and Apps
    Jak prosím nainstalovat do windows 11 Media Feature Pack: Jak prosím nainstalovat do windows 11 Media Feature PackJan https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/jak-pros%C3%ADm-nainstalovat-do-windows-11-media/6c18d550-cdad-4313-9c07-d6c0e569f978
  3. V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?

in Windows 10 Installation and Upgrade
    V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?: V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/v-pc-mi-zmizel-cel%C3%BD-obsah-slo%C5%BEky-ramble/c5f5a941-bb04-4d0f-83a7-1c7c9d6e89b3
  4. V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?

in Windows 10 Gaming
    V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit?: V pc mi zmizel celý obsah složky ramble. Stalo se to virem,.Prosím jak tento obsah vrátit? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/v-pc-mi-zmizel-cel%C3%BD-obsah-slo%C5%BEky-ramble/c5f5a941-bb04-4d0f-83a7-1c7c9d6e89b3
  5. Mi pc se congela

Mi pc se congela: Antes solo eran tirones de vez en cuando, pasaba cuando instalaba juegos de steam, pero ahora el pc se congela despues de una limpieza que le mande a hacer, se queda en la pantalla bios, o llega hasta el inicio y se congela, lo unico que me deja hacer es apagarlo.Ayuda por...
  6. Mi pc se congela

in Windows 10 Gaming
    Mi pc se congela: Antes solo eran tirones de vez en cuando, pasaba cuando instalaba juegos de steam, pero ahora el pc se congela despues de una limpieza que le mande a hacer, se queda en la pantalla bios, o llega hasta el inicio y se congela, lo unico que me deja hacer es apagarlo.Ayuda por...
  7. Mi pc se congela

in Windows 10 Drivers and Hardware
  8. Mi pc se reinicia

in Windows 10 Gaming
    Mi pc se reinicia: Hola, hace unos dias la pc se me reinicia y se pone una pantalla de algunos colores sin ningun codigo al ver el visor de evento muestra el siguiente error y cuando prendo la pc en el visor de eventos aparece esto:reinstale windows y me sigue pasando existe alguna solucion?...
  9. Mi pc se reinicia

Mi pc se reinicia: Hola, hace unos dias la pc se me reinicia y se pone una pantalla de algunos colores sin ningun codigo al ver el visor de evento muestra el siguiente error y cuando prendo la pc en el visor de eventos aparece esto:reinstale windows y me sigue pasando existe alguna solucion?...
  10. Mi pc se reinicia

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging