Windows 10: video izlerken 1 saniyelikanlık takılma oluyor bunu 5 saniyelik periyodla tekrarlıyor.
Discus and support video izlerken 1 saniyelikanlık takılma oluyor bunu 5 saniyelik periyodla tekrarlıyor. in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; bilgisayar sistemi;dell latitude 4300windows 10 pro 22h24gb ddr3 ram64 vram 1600mb paylaşımlı ekran kartıdual core inteldirectx 12... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by Metehan_Euro, May 7, 2024.
Thema:
video izlerken 1 saniyelikanlık takılma oluyor bunu 5 saniyelik periyodla tekrarlıyor.
Loading...
-
video izlerken 1 saniyelikanlık takılma oluyor bunu 5 saniyelik periyodla tekrarlıyor. - Similar Threads - video izlerken saniyelikanlık
-
video izlerken 1 saniyelikanlık takılma oluyor bunu 5 saniyelik periyodla tekrarlıyor.
in Windows 10 Gamingvideo izlerken 1 saniyelikanlık takılma oluyor bunu 5 saniyelik periyodla tekrarlıyor.: bilgisayar sistemi;dell latitude 4300windows 10 pro 22h24gb ddr3 ram64 vram 1600mb paylaşımlı ekran kartıdual core inteldirectx 12 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/video-izlerken-1-saniyelikanl%C4%B1k-tak%C4%B1lma/96ada3c9-b4f2-4caf-93e0-4766b5edd1c2 -
in Windows 10 Software and Appsvideo izlerken 1 saniyelikanlık takılma oluyor bunu 5 saniyelik periyodla tekrarlıyor.: bilgisayar sistemi;dell latitude 4300windows 10 pro 22h24gb ddr3 ram64 vram 1600mb paylaşımlı ekran kartıdual core inteldirectx 12 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/video-izlerken-1-saniyelikanl%C4%B1k-tak%C4%B1lma/96ada3c9-b4f2-4caf-93e0-4766b5edd1c2 -
wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor
in Windows 10 Gamingwifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
in Windows 10 Software and Appswifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
in Windows 10 Network and Sharingwifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Gamingwifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Software and Appswifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Network and Sharingwifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
S-1-5-18
in AntiVirus, Firewalls and System SecurityS-1-5-18: This keeps populating after fresh start. Multiple administrators and appears to be multiple OS https://answers.microsoft.com/en-us/protect/forum/all/s-1-5-18/55087d33-da58-4357-a471-15b6c3754c25