Windows 10: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...
Discus and support Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в... in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити?... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by Дар'я5422, Dec 21, 2024.
Thema:
Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...
Loading...
-
Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в... - Similar Threads - Випадково видалила повідомлення
-
Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...
in Windows 10 GamingВипадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af -
in Windows 10 Software and AppsВипадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af -
Лагает при присутствии WEBP файла в папке
in Windows 10 GamingЛагает при присутствии WEBP файла в папке: Не знаю почему, но при нахождении в папке файла WEBP, она во-первых долго загружает содержимое, во-вторых очень медленно открывает контекстное меню, а также при случайном нажатии в один клик на файл окно с папкой намертво зависает, если же выделить через CTRL 2 и больше... -
З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...
in Windows 10 GamingЗ 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому... -
З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...
in Windows 10 Software and AppsЗ 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingЗ 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому... -
Синій екран при грі в шутери
in Windows 10 GamingСиній екран при грі в шутери: Вітання! Під час гри отримую помилку BSOD kbdclass.sys. Модель мого ноутбука GIGABYTE G5, операційна система Windows 11. Допоможіть, будь ласка, не розумію в чому проблема. У разі використання команд в Адміністративній командній строці такі як : Dism /Online /Cleanup-Image... -
Синій екран при грі в шутери
in Windows 10 Software and AppsСиній екран при грі в шутери: Вітання! Під час гри отримую помилку BSOD kbdclass.sys. Модель мого ноутбука GIGABYTE G5, операційна система Windows 11. Допоможіть, будь ласка, не розумію в чому проблема. У разі використання команд в Адміністративній командній строці такі як : Dism /Online /Cleanup-Image... -
Выключается монитор при заходе в игру
in Windows 10 CustomizationВыключается монитор при заходе в игру: Здравствуйте, возникла проблема, дело в том что при заходе в любую игру у меня выключается монитор и решается это выходом из игры, а вот если игру запустить в safe start то проблема исчезает, я предложил то что драйвера неисправны переустановил, но это не помогло, а да ещё...