Windows 10: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

Discus and support Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в... in Windows 10 Updates and Activation to solve the problem; Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити?... Discussion in 'Windows 10 Updates and Activation' started by Дар'я5422, Dec 21, 2024.

1. Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити?

:)

Дар'я5422, Dec 21, 2024

2. windows xp installation and dual core am

could someone please list the steps they follow to install windows with a dual core processor and windows xp service pack to. I'm reletively new to amd dual core and i feel i'm missing a step. All help will be appreciated. thanx

exodusprime1337, Dec 21, 2024
  3. Monk.e83 Win User
    Unlocked Realtek HD Audio Drivers Windows 7 & 8 (With Dolby Digital Live and DTS Interactive)

DTS supported natively by Windows 8/8.1 and it should work on windows 10 too just DDL require to unlock your driver .

Monk.e83, Dec 21, 2024
  4. hellrazor Win User

Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

Survey Reveals Companies' Early Windows 8 Reactions and Plans

Bull fucking shit.

hellrazor, Dec 21, 2024
Thema:

Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

Loading...
  1. Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в... - Similar Threads - Випадково видалила повідомлення

2. Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

in Windows 10 Gaming
    Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af
  3. Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...

in Windows 10 Software and Apps
    Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в...: Випадково видалила повідомлення з ключом продукту Windows який надіслали при покупці в магазині. Що робити? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/%D0%B2%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%BE%D0%B2/b3dfb991-bf5d-427d-ad95-422e183a23af
  4. Лагает при присутствии WEBP файла в папке

in Windows 10 Gaming
    Лагает при присутствии WEBP файла в папке: Не знаю почему, но при нахождении в папке файла WEBP, она во-первых долго загружает содержимое, во-вторых очень медленно открывает контекстное меню, а также при случайном нажатии в один клик на файл окно с папкой намертво зависает, если же выделить через CTRL 2 и больше...
  5. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

in Windows 10 Gaming
    З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому...
  6. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...: Проблему порівняв та побачив коли знову завантажив ГТА 4 та зайшов у налаштуваня графіки,там було 22 мб /221 мінімальних,так,не розумію чому 22 мб було вказано якщо в системі 32 показує при DXDIAG. Я подумав це помилка в самій грі,такого не може бути атже десь два місяці тому...
  7. З 512мб Дисплейної Памяті за старндартом при купівлі ноута стало 32 МБ,в BIOS нічого...

in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging
  8. Синій екран при грі в шутери

in Windows 10 Gaming
    Синій екран при грі в шутери: Вітання! Під час гри отримую помилку BSOD kbdclass.sys. Модель мого ноутбука GIGABYTE G5, операційна система Windows 11. Допоможіть, будь ласка, не розумію в чому проблема. У разі використання команд в Адміністративній командній строці такі як : Dism /Online /Cleanup-Image...
  9. Синій екран при грі в шутери

Синій екран при грі в шутери: Вітання! Під час гри отримую помилку BSOD kbdclass.sys. Модель мого ноутбука GIGABYTE G5, операційна система Windows 11. Допоможіть, будь ласка, не розумію в чому проблема. У разі використання команд в Адміністративній командній строці такі як : Dism /Online /Cleanup-Image...
  10. Выключается монитор при заходе в игру

in Windows 10 Customization
    Выключается монитор при заходе в игру: Здравствуйте, возникла проблема, дело в том что при заходе в любую игру у меня выключается монитор и решается это выходом из игры, а вот если игру запустить в safe start то проблема исчезает, я предложил то что драйвера неисправны переустановил, но это не помогло, а да ещё...