Windows 10: vypínání pc při bootování do windowsů
Discus and support vypínání pc při bootování do windowsů in Windows 10 Drivers and Hardware to solve the problem; Zdravím, nedávno jsem si dostavěl svůj stolní PC a dneska ráno mi házelo z ničeho nic DRAM led červené svetelko, což mělo následek černé obrazovky a... Discussion in 'Windows 10 Drivers and Hardware' started by Maximilliancz, Jun 25, 2022.
Thema:
vypínání pc při bootování do windowsů
Loading...
-
vypínání pc při bootování do windowsů - Similar Threads - vypínání při bootování
-
Chyba 0x800704cf při přihlášení do Microsoft store a Minecraft launcher
in Microsoft Windows 10 StoreChyba 0x800704cf při přihlášení do Microsoft store a Minecraft launcher: Mám podobný problém jako tito... -
in Windows 10 GamingChyba 0x800704cf při přihlášení do Microsoft store a Minecraft launcher: Mám podobný problém jako tito... -
in Windows 10 Software and AppsChyba 0x800704cf při přihlášení do Microsoft store a Minecraft launcher: Mám podobný problém jako tito... -
in Windows 10 Gamingvypínání pc při bootování do windowsů: Zdravím, nedávno jsem si dostavěl svůj stolní PC a dneska ráno mi házelo z ničeho nic DRAM led červené svetelko, což mělo následek černé obrazovky a běžícího pc, zkoušel jsem to opravit tak 3 hodiny a poslední co jsem zkusil bylo vyndat procesor a dát ho zpátky, to sice... -
in Windows 10 Software and Appsvypínání pc při bootování do windowsů: Zdravím, nedávno jsem si dostavěl svůj stolní PC a dneska ráno mi házelo z ničeho nic DRAM led červené svetelko, což mělo následek černé obrazovky a běžícího pc, zkoušel jsem to opravit tak 3 hodiny a poslední co jsem zkusil bylo vyndat procesor a dát ho zpátky, to sice... -
Vypínání pc při startu
in Windows 10 GamingVypínání pc při startu: Zdravím, nedávno jsem si dostavěl svůj stolní PC a dneska ráno mi házelo z ničeho nic DRAM led červené svetelko, což mělo následek černé obrazovky a běžícího pc, zkoušel jsem to opravit tak 3 hodiny a poslední co jsem zkusil bylo vyndat procesor a dát ho zpátky, to sice... -
Vypínání pc při startu
in Windows 10 Software and AppsVypínání pc při startu: Zdravím, nedávno jsem si dostavěl svůj stolní PC a dneska ráno mi házelo z ničeho nic DRAM led červené svetelko, což mělo následek černé obrazovky a běžícího pc, zkoušel jsem to opravit tak 3 hodiny a poslední co jsem zkusil bylo vyndat procesor a dát ho zpátky, to sice... -
Vypínání pc při startu
in Windows 10 Drivers and HardwareVypínání pc při startu: Zdravím, nedávno jsem si dostavěl svůj stolní PC a dneska ráno mi házelo z ničeho nic DRAM led červené svetelko, což mělo následek černé obrazovky a běžícího pc, zkoušel jsem to opravit tak 3 hodiny a poslední co jsem zkusil bylo vyndat procesor a dát ho zpátky, to sice... -
Chyba při načtení systému windows 10
in Windows 10 Installation and UpgradeChyba při načtení systému windows 10: Dobrý den, Dnes jsem zapnul počítač, po přihlášení do windows se mi objeví modrá stránka system_thread_exception_Not_handled dále hláška že byla odebrána nějaká aktualizace a ve smyčce se restartuje do nekonečna podařilo se mi obnovit z bodu obnovení z minulého týdne,...