Windows 10: Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy...

Discus and support Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy... in Windows 10 BSOD Crashes and Debugging to solve the problem; Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy sprawdzam ponownie to jest odznaczone Co się stało po skanie Aviry,... Discussion in 'Windows 10 BSOD Crashes and Debugging' started by BoughtMoon22126, Jul 27, 2020.

1. Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy...

Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy sprawdzam ponownie to jest odznaczone
    Co się stało po skanie Aviry, a teraz nie mogę włączyć Aviry.

:)

BoughtMoon22126, Jul 27, 2020

2. Microsoft .NET Framework, Unhandled exception

Hi,

Welcome to Microsoft Community.

I suggest you to un-check and recheck .Net framework 3.5 and .Net framework 4.6 advance series from Windows features.

Try the following steps:

• Press Windows + R keys to open Run command.
    • Type Appwiz.cpl and select "turn Windows feature on or off" from the left
    • Uncheck .Net framework 3.5 and .Net framework 4.6 advance series.
    • Restart the computer
    • Repeat step 1 and 2 and check .Net framework 3.5 and .Net framework 4.6 advance series.
    • Restart the computer.
    Regards,

Waseemulla S, Jul 27, 2020
  3. Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020

Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020

andrzejandrzej2, Jul 27, 2020
  4. Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy...

.NET Framework 3.5 installation error: 0x800736B3

Hi,

Welcome to Microsoft Community and thank you for your interest in Windows 10.

I suggest you to follow the below steps to check whether the .NET Framework 3.5 has been installed or not.

• Press Windows+X and then select programs and features.
    • On the left hand side click on the option “turn windows features on or off”.
    • Check whether the “.NET Framework 3.5” has been checked or not.
    • If not check then I suggest you to check it and then install it.
    Hope this information was helpful and do let us know if you need further assistance. We will be glad to assist.

Karthicka_R, Jul 27, 2020
Thema:

Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy...

Loading...
  1. Wchodzę do włącz i wyłącz funkcje systemu Windows, zaznaczam .NET a następnie kiedy... - Similar Threads - Wchodzę włącz wyłącz

2. Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.

in Windows 10 Gaming
    Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.: Mam problem. Próbuję zaktywować system Windows 11 na urządzeniu po wymienieniu podzespołów. Na tym samym urządzeniu był już zaktywowany system Windows 10 Pro na licencji cyfrowej, później po resecie urządzenia, był instalowany Windows 11 Pro ze strony Microsoftu, wtedy...
  3. Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.

in Windows 10 Software and Apps
    Aktywacja systemu Windows 11 po wymianie podzespołów.: Mam problem. Próbuję zaktywować system Windows 11 na urządzeniu po wymienieniu podzespołów. Na tym samym urządzeniu był już zaktywowany system Windows 10 Pro na licencji cyfrowej, później po resecie urządzenia, był instalowany Windows 11 Pro ze strony Microsoftu, wtedy...
  4. wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10

in Windows 10 Gaming
    wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10: Niestety psuje mi się dysk twardy hdd, laptop asus dodatkowo posiadam partycję recovery na nim chcę wymienić dysk twardy w laptopie, więc automatycznie tracę system windowsczy da się zgrać windows 10? - jeśli tak to jak? żeby potem móc wgrać go już na nowym dysku, w tym samym...
  5. wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10

wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10: Niestety psuje mi się dysk twardy hdd, laptop asus dodatkowo posiadam partycję recovery na nim chcę wymienić dysk twardy w laptopie, więc automatycznie tracę system windowsczy da się zgrać windows 10? - jeśli tak to jak? żeby potem móc wgrać go już na nowym dysku, w tym samym...
  6. wymiana dysku a odzyskanie systemu windows 10

in Windows 10 Installation and Upgrade
  7. windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301

in Windows 10 Gaming
    windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301: witam nie moge przywrócić systemu do puntku przywracania , próbowałem kilka razy zresetować komputer lecz to nic nie dało. użyłem poprzednio aplikacji która powinna przyspieszyć mój komputer przed tym zrobiłem normalnie punkt zapisu po próbie przywrócenia systemu pojawia się...
  8. windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301

windows 11 Bład podczas przywracania systemu 0x80070301: witam nie moge przywrócić systemu do puntku przywracania , próbowałem kilka razy zresetować komputer lecz to nic nie dało. użyłem poprzednio aplikacji która powinna przyspieszyć mój komputer przed tym zrobiłem normalnie punkt zapisu po próbie przywrócenia systemu pojawia się...
  9. Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020

Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020: Błąd aktualizacji systemu Windows 0x80070020 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/b%C5%82%C4%85d-aktualizacji-systemu-windows/b742695c-c8f1-4c20-a63c-f89ea9644e2a
  10. Błąd systemu

Błąd systemu: Od jakiegoś czasu gdy chcę włączyć na laptopie grę wyskakuje mi błąd systemu i pisze, że nie znaleziono obiektu VCRUNTIME140.dll oraz MSVCP140.dll. Będę bardzo wdzięczna jak ktoś pomoże. Z góry dziękuję za pomoc...