Windows 10: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

Discus and support Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına... in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by KAAN DENGE, Aug 3, 2024.

1. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı değil

:)

KAAN DENGE, Aug 3, 2024

2. Arama butonları ve ayarlar

Merhaba.

1) Windows 11'i yeni kullanmaya başladım. Bilgisayar tamirden geldikten sonra onların ayarladığı kullanıcı adını değiştirmek istedim. Kullanıcı adını değiştirdim fakat Yereldisk\Kullanıcılar klasöründeki isim aynı kaldı ve değişmiyor. Bunu nasıl değiiştirebilirim?

2) Bu ayarı yaptıktan sonra Başlangıç'ta arama yapamamaya başladım.

3) Ayrıca ayarlarda mesela Sistem sekmesini açtıktan sonra diğer sekmeler mesela Sorun Giderici açılmıyor.

4) Bilgisayar klasörüne tıklayıp sağ tuş yaptıktan sonra özelliklere basınca açılmıyor.

5) Pencereler açıldığında ekranın sağ üstünde adres çubuğunun yanındaki yazı alanına bastığımda arama yapamıyorum ve donuyor.

ravzanur bayka, Aug 3, 2024
  3. bilgisayar ekranı

Ekranda görüntü hiç yok..Bilgisayar açılıyor fakat karıştırarak (misafir) bölümünden girdim..Kendi masaüstümü açamıyorum..yardımcı olursanız sevinirim

salihaaydoğan, Aug 3, 2024
  4. LuizScruz Win User

Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

ayarlar uygulaması açılmıyor

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba Kayra, Microsoft topluluğuna hoş geldiniz, bugün size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım;

Ayarlar'ın Windows 10'da açılmadığını anlıyorum;

Başlangıçta, Windows 10'un en son sürümüyle güncellenip güncellenmediğinizi kontrol etmenizi öneririm;

Windows tuşu + i tuşlarına basın ve Güncelleme ve Güvenlik'e gidin;
    Güncellemeleri denetle'yi tıklayın ve TÜM bekleyen güncellemeleri yapın;
    Güncelse, Ayarlar uygulamasını sıfırlamayı deneyin;

Windows arama çubuğuna tıklayın ve şunları arayın: Ayarlar
    Ayarlar için arama sonucu görüntülenecektir;
    Ayarlar uygulamasına sağ tıklayın ve "Uygulama Ayarları" nı seçin;
    Sıfırla'yı tıklayın;

Şimdi Ayarlar'ı tekrar açmayı deneyin;

Umarım bu yardımcı olur, yakında görüşürüz!

LuizScruz, Aug 3, 2024
Thema:

Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

Loading...
  1. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına... - Similar Threads - Wifi bluetooth ikonlarım

2. bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

in Windows 10 Gaming
    bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum: bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu...
  3. bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum

in Windows 10 Software and Apps
    bilgisayarı kapatamıyorum ve yeniden başlatamıyorum: bilgisayarı yeniden başlat`a bastığımda yeniden başlatma yazısı çıkıyor ve orda kalıyor 3 dk sonra mavi ekran veriyor bazende açtığımda siyah bir ekranda sadece yükleniyor simgesi olan bir imleç var görev yöneticisini vb. açamıyorum. ara sırada wifi ve ses simgesinin olduğu...
  4. Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...

in Windows 10 Gaming
    Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı...
  5. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Gaming
    bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  6. bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu

in Windows 10 Installation and Upgrade
    bazı uygulama simgeleri ve klasörler ana ekrandan kayboldu: bu komutları uyguladım :Adım 5: Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın. PowerShell penceresinde bu komutu girin: “get-appxpackage Microsoft.GamingServices remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın. Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. ya da saniye...
  7. wifi yok oluyor

in Windows 10 Gaming
    wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  8. wifi yok oluyor

in Windows 10 Software and Apps
    wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  9. wifi yok oluyor

in Windows 10 Network and Sharing
  10. Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok

in Windows 10 Customization
    Haberler ve İlgi Alanları Ortalıkta yok: Ben 19042.964'ü Windows Update Tek Başına yüklenilen indirip yeniden başlattıktan sonra Haberler ve İlgi Alanları yoktu. Ben Görev Çubuğuna mouse'ın sayıyla tıkladığımda bile yoktu. Ben bu sorunu nasıl çözebilirim?...