Windows 10: wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

Discus and support wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by NisaKörükçü, May 10, 2022.

1. wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim ama düzelmedi kafasına göre bir kaç gün sonra açtığımda kendiliğinden düzelmişti. Daha sonra tekrar oldu ve kendi kendine geldi sorun ne anlayamıyorum ilgilenirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :

:)

NisaKörükçü, May 10, 2022

2. Facebook ile birleştirdiğim kişiler eğer facebook da profil resmini değiştirirlerse telefondaki resim güncellenmiyor. Beyaz renk oluyor.

Facebook ile birleştirdiğim kişiler eğer facebook da profil resmini değiştirirlerse telefondaki resim güncellenmiyor. Beyaz renk oluyor.

Prof. Mehmet ARSLAN, May 10, 2022
  3. NTM2003 Win User
    Wifi names

I was wondering can you put anything as a wifi name for example I wanted to put CIA-outpost-#### random number is that illegal? I've seen FBI surveillance van 006 before on my list of wifi names I can pick up.

NTM2003, May 10, 2022
  4. eerenk06 Win User

wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

Windows 10 kilit ekranı

Kilit ekranı resmini seçiyorum. Bilgisayarımı kapatıp açtığımda(yeniden başlatma değil) seçtiğim resim değil Windowsun bir resmi oluyor. Ayarlardan baktığımda hala kendi seçtiğim resim ayarlı halde oluyor. Yeniden başlattığımda bu sorun olmuyor. Uykuya
    alınca da sorun olmuyor. Kapatıp açınca sorun oluyor. Nasıl düzeltilirim yardım edin lütfen?

eerenk06, May 10, 2022
Thema:

wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

Loading...
  1. wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor - Similar Threads - wifi yok oluyor

2. windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor

in Windows 10 Software and Apps
    windows 11 kurulum dosyasını flasha atarken sorun oluyor: wındows 11in ıso dosyasını yükledıgımde rufusta error iso image extraction failure hatasını alıyorum yükleme medyası oluştururken de 0x80070003-0xa001b hatası alıyorum lütfen yardımcı olun iki methodu da 3 4 kere denedim...
  3. wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

in Windows 10 Gaming
    wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  4. wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor

wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  5. wifi yok oluyor

in Windows 10 Gaming
    wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  6. wifi yok oluyor

wifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...
  7. wifi yok oluyor

in Windows 10 Network and Sharing
  8. CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. CREATIVE - MEDIA - 6.0.102.75 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini...
  9. Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Creative - MEDIA - 6.0.240.26, Ses sorunlarına neden oluyor.: Merhaba, Windows 20H2 sürümü kullanmaktayım. Sistemime format sonrası bu sürücünün, windows update üzerinden otomatik kurulduğunu farkkettim. Creative - MEDIA - 6.0.240.26 Bu otomatik yüklenen sürücü, benim SoundBlaster ZX kartımın kendi sürücüsünü yüklememe rağmen, sesini...
  10. Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu

in Windows 10 Drivers and Hardware
    Wireless- Bağlı değil - Hiç bağlantı yok sorunu: Önceki gün sorunsuz kullanırken bu sabah bilgisayarı açtığımda wifi sekmesinde hiçbir wifi sağlayacıyı görmediğini fark ettim, cihazı sıfırladım ancak sorun hala daha devam ediyor, internet bölümünün üzerine gelince “Bağlı değil-Hiç bağlantı yok” imgesi çıkıyor. internette...