Windows 10: wifi yok oluyor
Discus and support wifi yok oluyor in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by NisaKörükçü, May 10, 2022.
Thema:
wifi yok oluyor
Loading...
-
wifi yok oluyor - Similar Threads - wifi yok oluyor
-
Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...
in Windows 10 GamingWifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına...: Wifi ve bluetooth ikonlarım kayboldu. "Yok" gözüküyorlar. Bilgisayarı fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen düzelmedi. Sadece ethernet ile bağlanabiliyorum. Önerileriniz nelerdir?Wi-FiKillerR Wi-Fi 6 AX1650x 160MHz Wireless Network Adapter 200NGW94:e2:3c:37:a4:e7Yok0Bağlı... -
Windows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.
in Windows 10 Network and SharingWindows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.: Sony VAIO ST11226STB cihazında internete bağlanacaktım fakat, sorun gidericisinde bir sorunla karşılaştı ve internete bağlanamadı. Bende ağ sıfırlama yapmaya karar verdim fakat, ağ sıfırlama yaptıktan ve bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra internet bölümünde wifi... -
in Windows 10 GamingWindows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.: Sony VAIO ST11226STB cihazında internete bağlanacaktım fakat, sorun gidericisinde bir sorunla karşılaştı ve internete bağlanamadı. Bende ağ sıfırlama yapmaya karar verdim fakat, ağ sıfırlama yaptıktan ve bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra internet bölümünde wifi... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 Laptopumda Wifi driveri yok internete bağlanamıyorum.: Sony VAIO ST11226STB cihazında internete bağlanacaktım fakat, sorun gidericisinde bir sorunla karşılaştı ve internete bağlanamadı. Bende ağ sıfırlama yapmaya karar verdim fakat, ağ sıfırlama yaptıktan ve bilgisayarımı yeniden başlattıktan sonra internet bölümünde wifi... -
wifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor
in Windows 10 Gamingwifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
in Windows 10 Software and Appswifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
in Windows 10 Network and Sharingwifi yok oluyor / wifi özelliği hiç yokmuş gibi oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Gamingwifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim... -
wifi yok oluyor
in Windows 10 Software and Appswifi yok oluyor: Bilgisayarı açtığımda her zaman değil bazen wifi tamamen gitmiş oluyor. Sorun bağlanmaması yada sembol olarak gözükmemesi değil tamamen ayarlardan da dahil olmak üzere wifi özelliği yok oluyor. İnternetten benzer sorunlarla karşılaşan insanlara önerilen tüm çözümleri denedim...