Windows 10: Win 10 Update Bileşen Deposu Bozuk Sorunu! 3 Aydır Her Çözüme Baktım PCyi resetledim ama...
Discus and support Win 10 Update Bileşen Deposu Bozuk Sorunu! 3 Aydır Her Çözüme Baktım PCyi resetledim ama... in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Artık Son Çarem Olarak Yazıyorum.Durmadan 0x80073712 hatasını alıp duruyorum.Aylardır PCye Güncelleme Yapamıyorum Ne Yapsam Olmadı Yok CMDye... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Bora Nacakcı, May 20, 2020.
Thema:
Win 10 Update Bileşen Deposu Bozuk Sorunu! 3 Aydır Her Çözüme Baktım PCyi resetledim ama...
Loading...
-
Win 10 Update Bileşen Deposu Bozuk Sorunu! 3 Aydır Her Çözüme Baktım PCyi resetledim ama... - Similar Threads - Update Bileşen Deposu
-
BOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI
in Windows 10 Software and AppsBOZUK GÜNCELLEME DOSYALARI: Arkadaşlar daha 2 gün önce yeni bir sistem aldım. Gerekli uygulamaları, driverları yüklerken 2 kere mavi ekran hatası aldım.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALMemory_managementArdından çözerim birazdan derken steamden oyun indirmek istedim cs 2 ve bozuk güncelleme dosyaları hatası aldım.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 GamingCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
CrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü
in Windows 10 Software and AppsCrossDiveceService.exe Bozuk Görüntü: Bilgisayar açılırken bu sorunu alıyorum.Bir süre sonra ekran görüntüsü ve usb bağlantılarım kesiliyor.klavye,MouseSadece mekanik yeniden başlatarak kurtulabiliyorum.... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 GamingWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 Software and AppsWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...
in Windows 10 GamingWindows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =... -
Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...
in Windows 10 Software and AppsWindows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =... -
windows bozuk
in Windows 10 BSOD Crashes and Debuggingwindows bozuk: Windows PowerShell Copyright C Microsoft Corporation. All rights reserved. Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6... -
Win 10 laptop the UPDATE 3/10/20
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingWin 10 laptop the UPDATE 3/10/20: My laptop had Win 10 installed when I bought it 2 yr ago. I installed win 7 card games 'cause I prefer them to recent ver. They worked fine for ~ 2 yr. In Jan came update attempts which failed. In Feb came a new window re. Updates which I kept putting off until later. A few...