Windows 10: Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk.

Discus and support Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk. in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Herkese merhaba, Windows 10'da masaüstünde Office programları dahil not defteri, görseller vs. hiçbir şey tıklayınca açılmıyor. Yükleniyor işareti... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by emre ekiz1, May 15, 2025 at 3:52 PM.

1. Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk.

Herkese merhaba, Windows 10'da masaüstünde Office programları dahil not defteri, görseller vs. hiçbir şey tıklayınca açılmıyor. Yükleniyor işareti çıkıyor imleçte ancak açılmıyor.Windows 10'da arama çubuğundan örneğin o dosyanın ismini yazıp enter yapınca açıyor, klasör ve dosyalarda yavaşlıklar mevcuttur.Ancak şöyle ilginç bir detayı var; internet bağlantısını kesince bu problemler düzeliyor. Güvenlik duvarından Office uygulamalarının internetini engelleyen kural yazdım ancak bu da sorunu çözmedi.Windows 10'da böyle bir bildirim var mı? Daha önceden bu sorunu yaşayan ve sorunu çözen kişiler v

:)

2. David-M. Win User

Windows 10'da Kernel Data İnpage error, sebebi belli değil

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba. Adım David ve size yardım etmekten mutluluk duyuyorum.

Bilgisayarınızın mini döküm dosyaları oluşturup oluşturmadığına bakın. Bu dosyalar hatanın nedenini belirlemeye yardımcı olabilir.

Bu dosyalar "C:\Windows\Minidump" konumundadır.

Sahip olduğunuz dosyaları masaüstünüze kopyalayın ve bir ZIP dosyasında saklayın. Ardından ZIP dosyasını buluta yükleyin (OneDrive, Google Drive, Dropbox, vb.), Paylaşmayı seçin ve bağlantıyı alın.

Bir göz atabilmem için ZIP dosyasının bağlantısını buraya gönderin.

3. Facebook ile birleştirdiğim kişiler eğer facebook da profil resmini değiştirirlerse telefondaki resim güncellenmiyor. Beyaz renk oluyor.

Facebook ile birleştirdiğim kişiler eğer facebook da profil resmini değiştirirlerse telefondaki resim güncellenmiyor. Beyaz renk oluyor.

Prof. Mehmet ARSLAN, May 15, 2025 at 3:53 PM
  4. Panzer_IV Win User

Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk.

Windows 10'da Kernel Data İnpage error, sebebi belli değil

Thanks for your time and attention,David.Here is my MEMORY.DMP file and the mini dumps as you wanted.Tell me if there is anything else I can do to help you out.

Thema:

Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk.

Loading...
  1. Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk. - Similar Threads - 10'da masaüstündeki office

2. GK61 By HK Gaming

in Windows 10 Gaming
    GK61 By HK Gaming: It's the wired optical hotswap keyboard and got it a few days ago from amazon, i notice it keeps switching to shortcuts or something? like h is for history and d is for downloads, i can't type anything. tried fn and enter, space bar, j, u, q, w, and ctrl both and it wouldn't...
  3. Win 11 donma sorunu

in Windows 10 Gaming
    Win 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda...
  4. Win 11 donma sorunu

in Windows 10 Software and Apps
    Win 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda...
  5. Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...

in Windows 10 Gaming
    Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =...
  6. Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...

Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =...
  7. Microsoft Store Açılmama Sorunu

Microsoft Store Açılmama Sorunu: Ben Microsoft Store Mağazasını Arayınca Bulamıyorum. 2 gün önce bilgisayarımı sıfırladım ve hiçbir değişiklik göremedim. Altta Kanıtı Var. Microsoft Store Ve diğer microsoft uygulamalarını kullanamıyorum Fotoğraflar vb. uygulamalar. Lütfen Yardım Edin !...
  8. Forza Horizon 4 kayıt dosyaları silinmiş.

in Windows 10 Network and Sharing
    Forza Horizon 4 kayıt dosyaları silinmiş.: Merhaba ben bilgisayardan forza horizon 4 oynuyordum yaklaşık 30 saat kadar oynadım . Bilgisayara format atmak zorunda kaldım ve oyunu tekrar yüklediğimde kayıtlar yoktu oyun en başından başlamıştı. İlerlemelerim her şey gitti bunu nasıl çözebilirim kayıt dosyaları nasıl geri...
  9. Office 2007 on win 10

in Windows 10 Installation and Upgrade
    Office 2007 on win 10: Hi Guys Is it possible to install and run Microsoft Office 2007 on win 10 without any virtual software? Thanks https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/office-2007-on-win-10/efa6ba5a-31c4-4e29-bcaf-d668512f8324
  10. Office 2007 & Win 10

in Microsoft Office and 365
    Office 2007 & Win 10: I noticed my office 2007 Pro isn't updating since i upgraded to windows 10. Outlook, Word etc. I have check other Microsoft devices in update settings. Anyone else notice this also? 33331