Windows 10: Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk.
Discus and support Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk. in Windows 10 Network and Sharing to solve the problem; Herkese merhaba, Windows 10'da masaüstünde Office programları dahil not defteri, görseller vs. hiçbir şey tıklayınca açılmıyor. Yükleniyor işareti... Discussion in 'Windows 10 Network and Sharing' started by emre ekiz1, May 15, 2025 at 3:52 PM.
Thema:
Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk.
Loading...
-
Win 10'da masaüstündeki office dosyaları, resim dosyaları, not defteri açılmama sorunu hk. - Similar Threads - 10'da masaüstündeki office
-
GK61 By HK Gaming
in Windows 10 GamingGK61 By HK Gaming: It's the wired optical hotswap keyboard and got it a few days ago from amazon, i notice it keeps switching to shortcuts or something? like h is for history and d is for downloads, i can't type anything. tried fn and enter, space bar, j, u, q, w, and ctrl both and it wouldn't... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 GamingWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 Software and AppsWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...
in Windows 10 GamingWindows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =... -
Windows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...
in Windows 10 Software and AppsWindows kaynak koruması bozuk dosyaları buldu ancak bazılarını duzeltemedi. Bu sorunu...: Uzun süredir Windows 8.1 kullanıyorum.Dell sürücülerimi ve Windows güncellemelerini güncelledim.Yeni bir güncelleme bulunamadı. Bu yüzden bir SFC /Scannow çalıştırdım ve aşağıdaki hataları aldım... 2015-10-16 08:44:53, Bilgi CBS Dahili olarak paket açılamadı. [HRESULT =... -
Microsoft Store Açılmama Sorunu
in Windows 10 Software and AppsMicrosoft Store Açılmama Sorunu: Ben Microsoft Store Mağazasını Arayınca Bulamıyorum. 2 gün önce bilgisayarımı sıfırladım ve hiçbir değişiklik göremedim. Altta Kanıtı Var. Microsoft Store Ve diğer microsoft uygulamalarını kullanamıyorum Fotoğraflar vb. uygulamalar. Lütfen Yardım Edin !... -
Forza Horizon 4 kayıt dosyaları silinmiş.
in Windows 10 Network and SharingForza Horizon 4 kayıt dosyaları silinmiş.: Merhaba ben bilgisayardan forza horizon 4 oynuyordum yaklaşık 30 saat kadar oynadım . Bilgisayara format atmak zorunda kaldım ve oyunu tekrar yüklediğimde kayıtlar yoktu oyun en başından başlamıştı. İlerlemelerim her şey gitti bunu nasıl çözebilirim kayıt dosyaları nasıl geri... -
Office 2007 on win 10
in Windows 10 Installation and UpgradeOffice 2007 on win 10: Hi Guys Is it possible to install and run Microsoft Office 2007 on win 10 without any virtual software? Thanks https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/office-2007-on-win-10/efa6ba5a-31c4-4e29-bcaf-d668512f8324 -
Office 2007 & Win 10
in Microsoft Office and 365Office 2007 & Win 10: I noticed my office 2007 Pro isn't updating since i upgraded to windows 10. Outlook, Word etc. I have check other Microsoft devices in update settings. Anyone else notice this also? 33331