Windows 10: Win 11' de TPM 2.0 Kendi kendine kapanıyor
Discus and support Win 11' de TPM 2.0 Kendi kendine kapanıyor in Windows 10 Software and Apps to solve the problem; Bios ayarlarından ''Secure Boot'' aktıf edildikten sonra Windows 11 de TPM açık olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor.... Discussion in 'Windows 10 Software and Apps' started by Can Baykut, Oct 27, 2023.
Thema:
Win 11' de TPM 2.0 Kendi kendine kapanıyor
Loading...
-
Win 11' de TPM 2.0 Kendi kendine kapanıyor - Similar Threads - 11' TPM Kendi
-
TPM kendi kendine kapanıyor
in Windows 10 Software and AppsTPM kendi kendine kapanıyor: H410M-K R2.0 anakart kullanıyorum, BIOS ayarlarından enable firmware'i seçmeme rağmen kaydedip çıktıktan sonra tekrardan discrete'e dönüyor, BIOS'um güncel.... -
TPM kendi kendine kapanıyor
in Windows 10 GamingTPM kendi kendine kapanıyor: H410M-K R2.0 anakart kullanıyorum, BIOS ayarlarından enable firmware'i seçmeme rağmen kaydedip çıktıktan sonra tekrardan discrete'e dönüyor, BIOS'um güncel.... -
Win 11' de TPM 2.0 Kendi kendine kapanıyor
in Windows 10 GamingWin 11' de TPM 2.0 Kendi kendine kapanıyor: Bios ayarlarından ''Secure Boot'' aktıf edildikten sonra Windows 11 de TPM açık olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/win-11-de-tpm-20-kendi-kendine-kapan%C4%B1yor/867b205f-8c9b-45f8-80bb-d70c167670c9 -
TPM 2
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingTPM 2: One of my drives was disconnected when I upgraded to TPM 2 and when I reconnected it it wasn't visible.The BIOS struggled with something as it took the PC around 5 minutes to boot.Could TPM 2 have anything to do with it?... -
TPM 2
in Windows 10 GamingTPM 2: One of my drives was disconnected when I upgraded to TPM 2 and when I reconnected it it wasn't visible.The BIOS struggled with something as it took the PC around 5 minutes to boot.Could TPM 2 have anything to do with it?... -
TPM 2
in Windows 10 Software and AppsTPM 2: One of my drives was disconnected when I upgraded to TPM 2 and when I reconnected it it wasn't visible.The BIOS struggled with something as it took the PC around 5 minutes to boot.Could TPM 2 have anything to do with it?... -
Windows 11 TPM 2 Supports
in Windows 10 Drivers and HardwareWindows 11 TPM 2 Supports: Hello it's support tpm 2.0 on h81m-dgs on your motherboard ? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-tpm-2-supports/29b64571-8963-4a2c-a5dd-410278808670 -
Bir süreden sonra kendi kendine acılan cmd
in Windows 10 Network and SharingBir süreden sonra kendi kendine acılan cmd: Laptopu bir süre kullandıktan sonra görev yöneticisinde cmd.exe gözüküyor.Ancak ben açmıyorum.Ve gözükmüyor.Virüs taraması yaptım bir şey çıkmadı.Bu neden oluyor?... -
Windows 10 2 Dakikada Bir Ekran Kapanıyor
in Windows 10 CustomizationWindows 10 2 Dakikada Bir Ekran Kapanıyor: Merhaba. Windows 10 laptopumda ekran 1-2 dakika içinde kapanıyor. Ekran kapalıyken herhangi bir tuşa basarak açabiliyorum ama bu benim hoşuma gitmiyor. Aşağıda göründüğü gibi ekranı kapatma 30 dakikaya ayarlı. Ama ekran dediğim gibi 1-2 dakikada kapanıyor...[ATTACH]...