Windows 10: Win 11 donma sorunu
Discus and support Win 11 donma sorunu in Windows 10 Gaming to solve the problem; bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan... Discussion in 'Windows 10 Gaming' started by Berk Burhan, Dec 16, 2022.
Thema:
Win 11 donma sorunu
Loading...
-
Win 11 donma sorunu - Similar Threads - donma sorunu
-
MİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU
in Windows 10 GamingMİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU: Merhaba asıl microsoft hesabımdaki iki aşamalı doğrulamayı kapattım ve kayıtlı mail adresimi sildim ama telefon numaramı silmeme izin vermiyor kaldırılamadı diyor bilgilerimi resmen zorla tutuyorsunuz bu bir suçtur hesabımdaki 2fa için ekli olan telefon numaramıda silmek için... -
MİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU
in Windows 10 Software and AppsMİCROSOFT HESABINDAKİ İKİ AŞAMALI DOĞRULAMA BİLGİLERİNİ SİLME SORUNU: Merhaba asıl microsoft hesabımdaki iki aşamalı doğrulamayı kapattım ve kayıtlı mail adresimi sildim ama telefon numaramı silmeme izin vermiyor kaldırılamadı diyor bilgilerimi resmen zorla tutuyorsunuz bu bir suçtur hesabımdaki 2fa için ekli olan telefon numaramıda silmek için... -
Ses sorunu
in Windows 10 Software and AppsSes sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1 -
Ses sorunu
in Windows 10 GamingSes sorunu: Bilgisayarımdaki ses düzeyi düşük, video izlerken sürekli kulaklık kullanıyorum. Ses sorununu giderme ile çözmeye çalıştım ama olmuyor. Yardımcı olur musunuz? https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/ses-sorunu/d8af0884-8bda-4d2b-a5fc-bcecff34eda1 -
merhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum
in Windows 10 Software and Appsmerhabalar windows updatede bu sorunu alıyorum: Güncelleştirmeleri yüklerken bazı sorunlar oluştu, ancak daha sonra yeniden deneyeceğiz. Bunu görmeye devam ederseniz ve bilgi için Web'de arama yapmak ya da destek birimine başvurmak isterseniz bu yardımcı olabilir: 0x80070005... -
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 GamingWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
Windows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma
in Windows 10 Software and AppsWindows 11 24h2 güncellesinden sonra sürekli mavi ekran ve ya donma: Yaklaşık 50 gün önce 24h2 güncellemesini yüklediğimden beri bilgisayarın ekranı sürekli donuyor pikseller çıkıyor veya mavi ekran hatası alıyorum bilgisayarı bir saatten fazla kullanamadım sürekli bir mavi ekran veya donma hatası Windows'u baştan yükledim bilgisayarı... -
Win 11 donma sorunu
in Windows 10 Software and AppsWin 11 donma sorunu: bilgisayarım yaklaşık olarak 1-2 haftadır aniden gerçekleşen donmalarla kullanılamaz hale geliyor . başlarda sadece league of legends oynarken başlayan problemi oyundan kaynaklı bir hata olacağını düşünerek dosyaları onardım fakat bu problem bilgisayarı başka alanlarda... -
Seste Sürekli Donma Sorunu
in Windows 10 CustomizationSeste Sürekli Donma Sorunu: Ses driverimi farkında olmadan sildim sonra tekrar yükledim.Yüklediğimden beri internette müzik dinlerken ve video izlerken masaüstünde başka dosyaları veya klasörleri açtığımda seste donmalar oluyor. örnek https://muzikmp3indir.com/buray-sevme-beni-muzik-mp3-indir-122515...