Windows 10: windows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum...

Discus and support windows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum... in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; sol alttaki başlat ve sağ alttaki bildirimler bölümüne hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum tıklıyorum üstüne ama açılmıyor bunun sebebi ne olabilir... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Halil Türkmen_584, Oct 14, 2020.

1. windows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum...

sol alttaki başlat ve sağ alttaki bildirimler bölümüne hiç bir şekilde erişim sağlayamıyorum tıklıyorum üstüne ama açılmıyor bunun sebebi ne olabilir

:)

Halil Türkmen_584, Oct 14, 2020

2. da skinem nesto sa interneta

nemogu da skinem nista sa interneta

baktijar cosovic, Oct 14, 2020
  3. slm w 10 pro güvenlik ve w defander yeterlimi

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Merhaba fehimdinçer ve ulaşmak için teşekkür ederiz. Benim adım Joseph. Ben bağımsız bir danışmanım. Bugün size yardım etmekten mutluluk duyarım.

Dürüst olmak gerekirse, Windows'ta başka bir güvenlik programı için gerek yoktur.

Windows 10, Windows Defender Antivirus, güvenlik duvarı ve daha fazlası dahil olmak üzere güvenebileceğiniz kapsamlı, yerleşik ve sürekli güvenlik korumaları sunar. Güncel kalarak, size ekstra bir ücret ödemeden en son özelliklerden ve korumadan emin olabilirsiniz.

https://www.microsoft.com/en-ph/windows/compreh...

Umarım yardımı olur. Herhangi bir soru sormak ve bana nasıl gittiğini bildirin çekinmeyin.

Teşekkür ederiz!

Joseph Y. M., Oct 14, 2020
  4. Ahhzz Win User

windows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum...

Windows 10 Tweaks

Pressing “Windows+Pause Break” (it’s up there next to scroll lock) opens the “System” Window.

Windows 10: In the new version of Windows, Explorer has a section called Quick Access. This includes your frequent folders and recent files. Explorer defaults to opening this page when you open a new window. If you’d rather open the usual This PC, with links to your drives and library folders, follow these steps:

• Open a new Explorer window.
    • Click View in the ribbon.
    • Click Options.
    • Under General, next to “Open File Explorer to:” choose “This PC.”
    • Click OK

credit to Lifehacker.

Ahhzz, Oct 14, 2020
Thema:

windows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum...

Loading...
  1. windows 10 da sağ alttaki bildirim bölümü ve başlat butonunu hiç bir şekile açamıyorum... - Similar Threads - sağ alttaki bildirim

2. Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.

in Windows 10 Software and Apps
    Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna...
  3. Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.

in Windows 10 Gaming
    Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.: 1- Microsoft hesabım admin ve bütün yetkilere sahip.2- Şöyle problem olabilir diye şu adımları denedim:Msxml.dllMsxml2.dllMsxml3.dlleksik olabilir dedimBaşlat'a ve Çalıştır'a tıklayın, cmd yazın ve Tamam'a tıklayın.Komut isteminde cd %windir%\system32yazın ve ENTER tuşuna...
  4. Aygıt yöneticisini ve disk yönetimini açamıyorum.

in Windows 10 Customization
  5. youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum

youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum: youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/youtube-ve-google-chrome-da-eski-numaram/e2cb6dfb-2430-4726-bfd5-cd6726bb9fc2
  6. youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum

in Windows 10 Gaming
    youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum: youtube ve google chrome da eski numaram kayıtlı olduğu için oturum açamıyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/youtube-ve-google-chrome-da-eski-numaram/e2cb6dfb-2430-4726-bfd5-cd6726bb9fc2
  7. Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor

Görev Çubuğumda kurduğun bir eklenti yüzünden sağ tıklayınca saçma şeyler çıkıyor: Merhaba değerli Microsoft Halkı.Ben zamanında bir eklenti kurmuştum bilgisayarıma windows 11 sağ tık menüsünü düzeltsin diye. Ama şimdi görev çubuğuna saçma şeyler geldi bu eklentinin adını nereden öğrenebilirim. Fotoğraf ektedir. Apps git terminal gibi şeyler diyor...
  8. bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum

bilgisayarımda rsWSC.exe kalıntısı kaldı ve bir türlü silemiyorum: bilgisayarımda rav antivürüs programından rsWSC.exe diye kalıntı kaldı ve silemiyorum https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/bilgisayar%C4%B1mda-rswscexe/d47c79e9-2fbd-49c3-8282-4c123afc64e9
  9. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

in Windows 10 Gaming
    böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...
  10. böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...

böyle bir hata alıyorum ve bilgisayar kendiliginden bir cızırtı sesi cıkararak donuyor ve...: GetCACapsGetCACaps: Not Found{"Message":"The authority \"amd-keyid-8a0578cf56146fea399af903fb5b0ac36eb2786a.microsoftaik.azure.net\" does not exist."}HTTP/1.1 404 Not FoundDate: Mon, 18 Dec 2023 18:52:07 GMTContent-Length: 121Content-Type: application/json;...