Windows 10: Windows 10 home. Aktualizacja zatrzymała się na 0%.
Discus and support Windows 10 home. Aktualizacja zatrzymała się na 0%. in Windows 10 Installation and Upgrade to solve the problem; Witam aktualnie od 2 dni borykam się z problemem gdzie windows 10 update zatrzymuje się na 0% i nie rusza się dalej. Proszę o pomoc z tym problemem.... Discussion in 'Windows 10 Installation and Upgrade' started by Adrian Sikora1, Aug 8, 2024.
Thema:
Windows 10 home. Aktualizacja zatrzymała się na 0%.
Loading...
-
Windows 10 home. Aktualizacja zatrzymała się na 0%. - Similar Threads - home Aktualizacja zatrzymała
-
PC zawiesza się na pare sekund
in Windows 10 GamingPC zawiesza się na pare sekund: Hej, przychodzę z nietypowym pytaniem. Od jakiegoś czasu miewam problem w którym mój pc zawiesza się na pare sekund. Muzyka gra normalnie ale wszystko inne po prostu zawiesza się. Problem nie występuje o dziwo w grach a bardziej w przeglądaniu internetu. Dodaje zdjęcie z... -
in Windows 10 Software and AppsPC zawiesza się na pare sekund: Hej, przychodzę z nietypowym pytaniem. Od jakiegoś czasu miewam problem w którym mój pc zawiesza się na pare sekund. Muzyka gra normalnie ale wszystko inne po prostu zawiesza się. Problem nie występuje o dziwo w grach a bardziej w przeglądaniu internetu. Dodaje zdjęcie z... -
in Windows 10 BSOD Crashes and DebuggingPC zawiesza się na pare sekund: Hej, przychodzę z nietypowym pytaniem. Od jakiegoś czasu miewam problem w którym mój pc zawiesza się na pare sekund. Muzyka gra normalnie ale wszystko inne po prostu zawiesza się. Problem nie występuje o dziwo w grach a bardziej w przeglądaniu internetu. Dodaje zdjęcie z... -
Nie mogę się zalogować na konto i na laptopa
in Windows 10 GamingNie mogę się zalogować na konto i na laptopa: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-na-konto-i/6607f496-3c79-4842-ba8e-7911a50183fa -
in Windows 10 Software and AppsNie mogę się zalogować na konto i na laptopa: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-na-konto-i/6607f496-3c79-4842-ba8e-7911a50183fa -
in Windows 10 Drivers and HardwareNie mogę się zalogować na konto i na laptopa: *** Email address is removed for privacy *** https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/nie-mog%C4%99-si%C4%99-zalogowa%C4%87-na-konto-i/6607f496-3c79-4842-ba8e-7911a50183fa -
in Windows 10 GamingWindows 10 home. Aktualizacja zatrzymała się na 0%.: Witam aktualnie od 2 dni borykam się z problemem gdzie windows 10 update zatrzymuje się na 0% i nie rusza się dalej. Proszę o pomoc z tym problemem. Nieważne czy zostawię włączony czy go wyłącze tak czy siak jest 0%. Model Laptopa: "Acer Nitro 5"Podaj że windows 10 home... -
in Windows 10 Software and AppsWindows 10 home. Aktualizacja zatrzymała się na 0%.: Witam aktualnie od 2 dni borykam się z problemem gdzie windows 10 update zatrzymuje się na 0% i nie rusza się dalej. Proszę o pomoc z tym problemem. Nieważne czy zostawię włączony czy go wyłącze tak czy siak jest 0%. Model Laptopa: "Acer Nitro 5"Podaj że windows 10 home... -
Zakupiona gra nie pojawia się na koncie
in Microsoft Windows 10 StoreZakupiona gra nie pojawia się na koncie: Dzień dobry, w dniu dzisiejszym 23.09.2020 około godziny 16:45 zakupiłem grę Forza Horizon 3 na promocji, która kończy się za 4 dni. Niestety problem pojawił się w momencie dokonywania płatności. Wybrałem płatność BLIK'iem i gdy pierwszy raz wpisywałem kod, transakcja...